致泛民:我寧願唔要1萬都唔想見到黑警多6架裝甲車

841 回覆
3429 Like 79 Dislike
寧願唔撚要一萬蚊呀
現實就係絕大部分人都唔願意放棄自己生活利益去抗爭,係事實黎,如果真係大部分人都唔會諗自己利益先,一早個個捐身家612星火,一早全民罷工,次次抗爭都幾十萬火魔

唔好幻想叫大部分人放棄佢既利益黎換黑警利益,正如罷工咁耐都唔成功一樣

你要贏就要接受e個現實條件黎抗爭做任何野

而唔係大叫點解我唔係揸3條dee,點解唔係全民罷工武勇ed幻想
over my...
呢條怨婦日日屌泛民,然後幫葉劉抬轎,真係好L作嘔
黎緊呢D撚樣點都入泛民數勒,又扮L哂懶係先知一早講咗懶係mean 得把口,同D廢老一L樣,真係ON9先follow
又黎俾位建制入
泛民真係唔洗對佢啲選民負責嘅啵
兩樣都要
又賴乜撚呀屌

一個咁撚簡單嘅取態都唔撚敢表態 永續立會毫無立場 有你呢啲軍師所謂64比都應該好快敗晒
你F1撚真係一條含泛民嘅死仆街黎
所以呢?政府綑綁就梗嘅啦
然而所以寧願收1萬蚊就俾黑警撥款
你嘅立場呢?政黨嘅立場呢? 怕得罪人
又一黨3投囉好唔好、
講到呢個案唔批就有自由咁,改L哂命題唔使抝啦

咁我將每人一萬改做每人一億得唔得
而家監察佢地都被你演繹成吹風屌鳩佢地
香港有今日真係共業黎
3 千幾正評 7 十幾負評你都咁撚惡... 而家你話 3 千幾都係五毛呀?
成個連登.. 加埋議員都話如果要過裝甲車就唔要一萬架啦... 而家邊個帶風向呀?
政府派錢又關支爆咩事呀??? 支爆呀.. 唔係港爆呀..
貪錢五毛撚你就認鳩佢啦... 仲嘈.. 走啦.. 早抖啦...
裝甲車佢要就點都會買
唔好講到你無一萬佢就會唔買
同意
去南韓啦,dllm
$399 請你去喇
寧願唔要1萬如果班狗可以加預算買裝備,我相信好多都咁諗,但問題係無可能做到,呢個題目根本係FF 嚟
正確 唔撚要
呢個真
唔要
100萬個1萬=?
無腦就死撚開啦傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞