致泛民:我寧願唔要1萬都唔想見到黑警多6架裝甲車

841 回覆
3429 Like 79 Dislike
打連登仔無所謂
又少一個人出黎
呢個mindset 好on 9 , 如果做到既當然好多人都會唔要,但問題根本無可能做到,成班18 歲以下唔合資格拎錢既係度打飛機講呢d 有咩用
咩邏輯呀樓豬、 宜家係我要分撚埋班狗果一萬蚊呀 取消加狗但工
泛民冇嘢緊張係得選票咋嘛,唔咁講佢地都唔識死

暗牙底緊係投本土
連登多弱智都唔係第一日既事,你呢D P牌仔唔撚知好正常
之前果單撐維吾爾族集會,一開波夠有5毛上黎開POST叫人唔好中計,又係一面倒D5毛正評最後又咪搞得成,仲俾外媒報導,民主自由不分國界
仲有弱智開POST叫人唔好舉美國旗,一開始夠一面倒正評,又係美國人開聲講美國旗就係追求民主既象徵,支持香港人,結果個POST先多返負皮
你呢D咁既弱智就想拎個正負評數出黎擋,坐撚住個腦又唔撚用,風吹邊度跟邊度
港元儲備點樣唔關支那事?
有4000億拎撚左去,還撚左未?
支那疫情呢單野,成個新年到依家都未全面復工,經濟損失係邊度搵錢黎,仲話要買美國貨
你老母天真到以為香港人個儲備係香港人自己,支共就好乖唔會伸手埋黎咁
想留咁撚多錢俾支共隨時有去救支爆,俾林奠拎去救國,乜撚野人會撐,心照啦屌你老母5毛狗
你咁撚清高咪捐撚晒D錢出黎俾手足打官司/救下台灣流亡手足囉
自己就榮華富貴,擁護極權,仲屌鳩人窮
仲有,呢D錢都係納稅既錢,我拎返有乜問題,唔通留黎養黑警養班狗官養你呢D5毛狗?
垃鳩圾P牌仔冇料到,攬撚住個正評圍爐打飛機啦
全世界弱智.. 淨係你 D 貪錢撚唔弱智..

支那唔夠錢可以隨便響香港拎.. 你咪憨鳩啦...
就算係.. 支那萬幾億儲備都搞唔掂O既野.. 會差果七百幾億...

我都係果句.. 你貪錢寧願手足食 TG 俾車鏟你就認左佢啦.. 做得出又唔敢認直頭五毛都不如.. 叫你柒毛鳩毛好 D
成日叫人捐錢.. 我捐唔捐錢關個 threat 鳩事咩..
1萬買唔撚到我人格
收到一萬諗住做乜好
https://lih.kg/1899087

你投贊成
我投民建聯
票債票償
721 811 831 101 1111 1112 1114 1116 1118
721 811 831 101 1111 1112 1114 1116 1118

仲有份所謂監警會執告呢?想加完人工,拎完預算先出啊?
tui
你講成段野完全無因果關係,唔拎個1萬點解可以拎到班狗唔放咁多tg ? 解釋嚟聽下? 你唔係以為我地唔要1萬班狗就加唔到人工,拎唔到預算?
咁乜撚都唔使做啦。勇武就實贏? 邊樣野做完又可以肯定有真普選實現五大素求? 咩都係失敗架啦,唔使抗爭啦?

我起碼唔會俾人塞舊錢入口就任由宰割,呢 d 叫骨氣。
條撚樣已經語無論次
完全冇論點,淨係講總之唔拎錢,黑警就唔會放tg唔會請多d人唔會買裝備唔會加人工,呢d都係條柒頭一廂情願既諗法,事實係港共政府要做實做到
仲有,d錢係基層既,完全唔覺得拎返有乜問題,點樣貪錢點樣冇骨氣,一直想幫呢個政府慳返700億係咩居心?
多返700億唔單止買6架裝甲車請多2000人,買60架請2萬人都仲得呀
咩居心心照啦屌你老母
支持反對預算案,唔可以俾黑警再增加資源
唔想下次咁樣俾建制打橫打咪搶攻下屆立會,要班狗嚟緊4年都無得加人工,解決呢d問題唔係靠勇武。
俾你入到立法會又點.... 政府話每年俾一皮野你警暴都唔使追究啦..
關咩事,問題根本唔係我唔要個1皮就會追究到警暴,係未爭取到普選之前,拎到過半數議度立法會就可以對警暴做調查。
點會唔關事.. 而家俾一皮野人地加吹淚彈加裝甲車你都肯.. 你點樣說服我第時對家俾一皮野你就唔會追究警暴.. 唔好成日話可以分開睇.. 見微知著.. 你個價咁低... 下次大鑊 D... 對家俾多 d 你你咪又係會收錢背棄公義...

唔好拗啦... 返去收一皮野啦...
你條傻閪柒夠未呀

依家你係咪肯定基層放棄1萬,黑警就永遠加唔到裝備同人手呀?

如果黑警照買裝備咁點?你個傻閪當眾自刎?

先唔講林奠出古惑唔經立法會,就係佢跟程序入立法會都阻唔到啦,事實擺在眼前仲死撐

屌你老母躝啦,露撚晒底仲係度柒
一招解決 $10000立法會困境
https://lih.kg/1899988
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞