致泛民:我寧願唔要1萬都唔想見到黑警多6架裝甲車

841 回覆
3429 Like 79 Dislike
佢地買野要你批准?瞓醒未
捆綁埋一齊真係好On9
又想拉一派想派錢 打另一派反對警察250億既人
個政府真係好撚濕尻
盡情去佢地fb page 洗版
推推推
以兒登陰謀論黎講
要俾錢黑警可以用其他名目俾佢唔一定需要係依個筆直預算度搞,而家係冇咁肉酸

要表態投反對,再用冇幫xx階層/方面做藉口
對住兒登就要講到出面黑警問題否則又會話你支持對家

拉布就雙刃刀,做就得罪一班人唔做又得罪另一班人
垃圾政府 呢一萬我情願唔要
根本最好派晒d錢,政府越少錢越好
幾多錢都買唔起五大訴求 講完

黑警 budget 再加 場仗真係唔使打
或者拎呢1萬走去同人夾錢買軍火
根本而家飯民就係兩頭蛇,點都會輸,政府識玩根本唔會拆出嚟獨立審批,不過大家根本唔聽打9月立會條戰線,飯民點投都會得罪一班人,其實無論點都過,點解唔可以係呢個時候忍一忍,9月贏撚左就唔使面對呢d 局面
PUSH 民意在此
你投支持即係9月立會攬炒
你咪當自己大多數啦,深黃根本唔係大多數,其實支那肺炎已經將一批淺藍變左中立or 淺黃,因為佢地見到個政府有幾廢,呢個時候我地係要拎支持打9月立選,如果飯民投反票係會幾佢地拉番去俾建制,俾位建制做9反對派
連登全人共識
因為少數人唔信體制內抗爭有用,所以根本唔在意選舉

果派人既諗法係當體制內有進展,就會減少左人會再付出代價街頭抗爭

但係街頭抗爭已經低潮下,希望大家唔好放棄選舉
Agree
On99拎你正負評黎打飛機有乜用?你D五毛大軍整出黎都可以J一餐
知你有錢啦,唔撚見你拎錢出黎派,唔洗靠支共派
唔係想恰鳩你P牌,是其是 非其非,太多P牌出黎帶風向
想幫支共慳錢都做得太出面喇掛,就黎支爆好唔掂
等住香港人果11000億儲備好耐?定係驚支爆冇糧出?
喂....藍屍呀,唔係"籃"....
送中夠唔夠票反對啦
呢場運動好快會收皮再咁落去,而家係勁多呢d 二元對位,抗爭唔用腦,咁極端到最後只會玩死自己,飯民唔係醒,但起碼唔係對家人,係制度內既自己人,但而家吹風要屌9佢地對我地有咩好處
聽到未呀飯民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞