[堅持呢個係短篇]香港都市傳說二-不能碰上的熟食攤檔

1001 回覆
267 Like 6 Dislike
睇完結局先考慮like你個page
兩位阿叔未必真心幫 Daisy,反而可能只係想不顧 Daisy 安全去消滅美玲就算。
Mila 教嘅方法係咩呢? 好期待!
仲有 Sharon 同件事有冇關呢?

Sharon無啦,純粹用佢嚟折磨Daisy

Sharon唔關事啦 ? 見你有章特登講佢同Tony糾纏,以為佢會做第二個美玲

兩位阿叔未必真心幫 Daisy,反而可能只係想不顧 Daisy 安全去消滅美玲就算。
Mila 教嘅方法係咩呢? 好期待!
仲有 Sharon 同件事有冇關呢?

Sharon無啦,純粹用佢嚟折磨Daisy

Sharon唔關事啦 ? 見你有章特登講佢同Tony糾纏,以為佢會做第二個美玲

小插曲嚟,對故事無影響,完故之後俾我寫啲小故事用

之前個四不像咁正,呢個唔好衰啊

放心,一直都係盡力去寫,唔會欺場
係出文個時間有時會......

放心,一直都係盡力去寫,唔會欺場
係出文個時間有時會......

咁你等收負皮啦
食屎仔又遲到
推爆佢開新post,收嶞皮
推爆佢開新post,收負皮

唔好呀,新post嘅話我仲堅唔堅持係短篇好呀
食屎仔又遲到

我明架,我真係明架
就爆,唔推。意見我遲啲寫上 Facebook ~

一齊負皮
就爆,唔推。意見我遲啲寫上 Facebook ~

好呀,多謝你

一齊負皮

萬事有商量
樓豬日日遲到好想買500蚊熱辣辣既腸粉塞入樓豬屎眼再餵佢食返
聽日唔好遲到得唔得
聽日唔好遲到得唔得

盡量啦,返到屋企都十點幾

睇埋結局先考慮買你本書
會唔會好似四不像咁要殺人黎自救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞