我覺得自己之前係入左邪教 (4)

1001 回覆
152 Like 8 Dislike
樓主認真佢地最新po你果張相真係幾靚
林丹鳳呢啲臭雞返大陸接客啦 係香港冇人喉
Pish
果個po d相邊個先有大家心照啦
收皮啦三核

樓主其實靚過曬佢地咁多個
但擔心俾佢地貼左相出黎對你有影響 / 你會唔開心
樓主真心靚班豬閪團隊友 一定好唔抵得你
樓主靚過三核好多
同埋個post 都證明左徐美婷老師真係佢假想敵
大家之前估既方向都冇錯
同成個團真係好撚on9同脱節
第1個po追到而家
好欣賞樓主你
但係單野揚左 首先你要保護好自己先
對家知道曬你啲野
最緊要你人身安全
加油 我地係度陪住你 撐住你
因為佢哋唔會想聽到自己一直嘅相信嘅人比人話係唔好嘅嘢
所以迫佢哋冇用

比嗰班以為自己好潮好威嘅人睇

其實你哋啲名牌袋 要買可唔可以買啲靚嘅啲款
開到個美肌大到一pat嘢咁
放出嚟冇個靚女又黃又黑五觀唔靚又冇身材 著衫又柒
拎住個LV都襯唔起
如果鬧到樓主啲朋友真係唔好意思

假如你想吊下金龜 有人愛錫自己
睇嚟呢度都係唔會幫到你
你以為拎住個自己都襯唔起嘅名牌袋人哋就會同你拍拖咩
搞埋啲咁嘅嘢比咁多錢
不如去學下點著衫化妝去美容院執執佢仲實際

成世人流流長
睇你哋依家先十幾歲即刻斷供保住自己啲錢都未遲
最驚係比啲債困死有掛還 咁你呢世就玩完

有錢=有自由
冇錢=訓街都比狗咬

你可以繼續相信你自己做嘅事 但唔該留一條後路比自己
樓主辛苦哂
咁勇敢企出嚟篤爆佢地班臭閪
而家个要承受被起底嘅壓力
但我想講你唔止個樣同身材屌打哂佢地
你個心比起佢地任何一個都更加靚
雖然你睇返過去會覺得係黑歷史
但正正就係呢啲經歷先可以造就到今日嘅你
所以我係真心欣賞同佩服你
你要加油頂住
我唔係住班臭閪附近
呢排又無工開所以都少出街
幫唔到咩手只可以keep住追post同comment鼓勵下你
雖然我無日日comment但都想你知you’re not alone
樓主,我好仆街,之前諗你個樣應該同佢地差唔多,仲可能衰過bell...

但我一㩒入去睇,我真係,同想像反差太大又靚又好身材雖然你被人爆相係幾慘,但你放心,連登仔永遠企係正義(同靚女)一方
同問
一路追post 以為樓主普通樣
唔怪之得佢哋咁樣對你
樓主你咁靚 又好身材
佢哋擺明眼紅你
樓主又靚又勇敢
隔離post班巴打撚狗咁撚佢地
其實佢地上黎自爆係認證自己做過既衰事 點解咁撚蠢
一直都想同樓主講聲加油
你心地好好 一心想救埋其他女仔
你已經做咗好多 攰就抖抖先

P.S. 原來樓主咁靚女
想同樓主講聲加油同好叻,可以走出呢個迷霧森林,又有勇氣唔怕醜講出黎真係好勁
Btw,唔知自己係咪有啲心理變態/自視過高
一直都好想試下上啲自信課程/去邪教到睇下咩料
硬係覺得自己唔會俾人水,不過我都知係果個環境底下,真係好易俾人水
所以一直都唔敢做玩命測試

老師見到post請揮個手
正常女仔入錯老女人古井團梗係覺得唔夾啦
我屌,睇完見到樓主住康城都心知有啲不妙
事關我都係住呢頭,細妹又係附近報咗古箏
聽日問清楚細妹係邊間先而加好淆
妖你啊! 同 吃撚飽我啦
笑到我
好想知佢地現實會唔會咁講野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞