我覺得自己之前係入左邪教 (4)

1001 回覆
152 Like 8 Dislike
好過我好多倍
我係脾上不足,脾下有餘
其實我懷疑兩個account都係同一個人嚟
講嘢啲語氣咁似,仲要夾硬擺啲粗口上去
講野越來越1999,係香港生存咁耐粗口都唔識講
妖你咖
佢地想爆樓主相啲caption,次次襯返佢地自己啲相先係最夾
有無腦架救命
樓豬你彈古箏一定好有氣質好羨慕
最衰搞到有陰影 不過你宜加企得返起身遲早一定可以搵返你失去左嘅野架
你好靚。
早抖啦
唔怪得回覆得咁慢要不logout login
btw 認真分析
我都係由第一日追到而家

我覺得有機會徐佳旻到左而家都係繼續洗緊班人腦,同班信徒講話樓主去左徐美婷度學,然後樓主同美徐婷兩個夾埋黎開post 抺黑中女團,再乘機宣傳,合理化成件事,等佢埋學生信服繼續撐佢。

除非真係大家估中左佢同徐美婷本身有關聯或假想敵,但徐美婷都真係咁岩大家唔覺意起錯底搵出黎,所以我又覺得本身有關聯的機會好似唔大。

如果唔係隔離唔會無啦啦燒到徐美婷個搭,個兩acc 應該大機會係三跑開多啲,我諗徐佳旻而家盤算未必係想快啲澄清啲咩,因為對外難拆,反而係想繼續鞏固返自己班信徒先就夠,唔係就一鋪清袋。
佢班信徒無得救
中毒已深
樓主我地撐你架
我好想佢地繼續柒好有趣
其實聯絡吓徐美婷有冇得諗?
睇吓佢係咪識徐妖
我都係嚟表白嫁
樓主好靚

好彩你啲相無比佢地啲老土到爆嘅filter污染
美婷老師心諗:邊撚柒個呀?行開啲啦
三核同老師幾個係度諗點出post 但出極都係俾連登仔女終極恥笑 諗起就覺得好好笑
好想訓但又好想繼續追佢地究竟諗緊乜,好似唔係同一個世界咁
係唔同年代姐
三核可能聽緊徐妖指示點覆 但越覆越柒
或者搵緊isp email申請多個acc
死睇得佢地啲嘢多想像力都提升咗
瞓啦 俾啲時間佢地 等我聽朝起身多啲娛樂

同埋大家一齊同心屌7佢地 好正

三核同徐妖仲以為我地買返嚟幫手
係因為我地全部都睇唔過眼你地咁洽人啊
實有報應嫁你哋 等回力鏢啦
樓主 我由post1睇到呢咖
好多謝你出黎警世
支持你 記得萬事小心
本身都無留意
邪教ON鳩鳩幫自己宣傳 笑撚死
每次見到你報平安個心即刻定一定
絲打加油!遲下好好享受大學生活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞