點解大阪Andy哥做youtuber可以咁快做到上車

245 回覆
6 Like 119 Dislike
其實真係唔使理某啲人 好多人盲反咩都屌一餐

本來我都諗過 但我唔敢博
奶茶係有得做 但你要好識包裝
講句公道說話 屋企人幫手比錢買樓有咩問題先
又唔係搶又唔係做鴨
有咩好嘈?
呢個答唔到 但有人流嘅都真係唔會平
咁係連登嘈交都係連登文化嘅一種嚟嘅
我嘅工作就係帶比人娛樂 佢屌下我 佢得到娛樂 咁我都叫稱職丫
做鴨都係靠自己嘅一種
有時間唔開live反而上依度吹水應該都係第一次
嘈嚟做咩
人哋唔鍾意睇你你咪走囉
你講咩就算有無道理佢哋都唔會係你啲客
大大方方由得人圍下爐啦
你再開post宣傳又好 澄清又好
搵支持你嘅人開post又好
同反對你嘅人嘈真係浪費你時間又有損無益

大家做鍾意做嘅事 你鍾意拍 咪拍 有回報
咁咪成功 仲有咩好理 做自己唔好理人啦
人生太短去兼顧 支持你拍㗎如果你喜

利申 未睇過亦唔會特登睇
晏就拍嘢 之後去左買餸煮飯
跟手見到有9%檸檬堂 飲左幾罐 而家醉醉地
話我乜我都得 話我老婆同政治立場就唔得
聲明先 我而家係扮演反對派 唔係態度唔好呀
計劃要比人ban ban下先有更好

1 嚴重飽和 你有咩特色?
2 一杯當你賣400 你有咩把握日可以養到員工之餘仲賺到錢?
3 貨源是否穩定?食品安全係咪符合日本標準?
比少少意見,雖然依家唔適合外出
但如果條片會出街拍下,有少少外景覺得會好睇啲
就算係落一落街買野,拍少少外景過下場都好
就算成集係吹水,間中做到早期既片係公園set機拍都好
依家成日係屋企感覺上太少變化

當然肺炎完左先
應該過2條係去報稅或者試車(已經睇中左 去試車)
靠屋企有咩問題?可以靠屋企唔通唔靠?做YouTuber 收捐錢好正常大把過百萬訂閲都會收,人地又冇做啲傷天害理嘅嘢。
巴打 返你自己fb Ig youtube澄清再貼上嚟好過玩lf2啦

No offence 但你睇大丁平時處理得都叫ok 呀 你覆多幾條友連自己打乜都唔記得
所以你覺得重要 用official 回覆好過

其他事我唔知嘅
我認知得你一開始搞youtube再開post
都算個嗰一年生活嘅小回憶 恭喜你買樓
連登有愛 多謝你
Andy哥,果個momo話睇你唔起點睇
幫手起佢底得唔得,同隔離post狗公carousell呃女仔錢又性騷擾有異曲同工之妙
有乜雜費要俾
將來維修貴唔貴?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞