點解大阪Andy哥做youtuber可以咁快做到上車

245 回覆
6 Like 119 Dislike
屌 樓豬128 講撚到好似買左層1280萬咁
兩公婆做野唔係拎最底工資 買層百幾萬樓有幾難
佢all in 晒去做youtuber邊有咁易收皮
最低工資都買到
只要係社員都基本上可以零首期買到
供35年 每個月大約3200-3500hkd
保費好撚貴第一年19萬幾
Cos,同hk一樣h車高危車貴d?格多幾間啦
私怨撚真係麻鳩煩,你最多咪話人哋唔夠黃,佢邊忽有食人血饅頭況且你咁講係黃既youtuber點都有食到一d人血饅頭架啦,講真有一d咪又係因為抗爭所以先支持佢哋
香港多得有你依d人,唔死都俾你搞死,最撚叻內鬥
Btw Andy哥希望你遲d 拍既片會吸引d
又要黃色經濟圈又屈人食人血饅頭
到底班人知唔知乜係人血饅頭
呢排d片好悶 諗下新題材
連遮都要R人送
真係乞衣
你老婆返工唔遠咩??
去返灘波果邊都好似好遠
有時你話佢要返京都
成件事係香港on9搞到香港人都on9,香港樓貴搞到d on9以為全世界都係咁日本樓幾十萬都有,希望andy哥出片講下呢d樓有無伏
岩岩睇完最新條片。

其實一個月2皮比想像中少

但供5千蚊好夠la

andy 老婆有打工掛?
我得6萬訂閱 平均都係4-5萬點擊
我自己覺得差唔多 合理,唔算多唔算少
另一個小嘅原因係因為我係日本比較難有業配
同埋我又揀擇

佢有份正職
我都係依兩個禮拜先發現你嘅存在跟住睇你大部分嘅片
你都幾好命 咁都可以重新嚟過
題外話你老婆都唔樣衰 其實冇必要下下都咁重裝甲 清淡啲咪幾好
老實講.
如果我係andy哥, 我會好似ryuutv咁住遠dd, 貴你一倍價錢買間大幾倍嘅屋. 反正都係諗住落地生根
如果會介意當初唔會一齊啦
點解睇唔起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞