點解大阪Andy哥做youtuber可以咁快做到上車

245 回覆
6 Like 119 Dislike
睇樓果啲短片前幾條有 唔貼link了
如果我住山口縣 同價買到3個車位 塊地再大1.5倍
山口縣會唔會遠得滯
山口其實幾正,最近要有部車 其實去邊都方便啦,
比我都唔會簡住市區,香港已經夠煩,去到外國都係想靜下。

Andy 哥既新屋真心正,同埋你係個邊既生活都好令人羨慕

小弟遲下既目標都係係日本起一戶建 不過有排,年尾先準備去留學,到時都係事彈租住先,將來如果真係長Stay先打算自己買地傾Design 同Manage,因為係香港做開建築想試下一手一腳起Dream House 的感覺
連登仔
人紅必反
代表andy哥都幾成功
老婆山口人呀
我自己供架喎.....
但係山口好難搵工 我真心認為除左東京山手沿線外 日本就算住邊都需要車

嚟留學嘅話 我會建議係日本考埋車牌
買屋就如果有4-5000萬筆直 我都建議係買地自己起
呢個我就唔同意了,東京洗咩渣車
東京都好大㗎嘛~
以前以為有香港車牌可以轉日本車牌, 因為見台灣車牌可以轉..
但都係前排先知香港牌係唔認受, 要去到再考
有料靠自己 唔好靠連登
核突乞衣未紅已經利用連登問po自己宣傳自己 同周圍乞食
係,台灣係特例
再考果個係類似警察廳度報考
考官會係警察,嚴到傻
考5-6次都叫「正常」
你個陣考左幾多次?
Orz 我見日本考車牌有合宿特訓班
但講真係香港渣左幾年車, 突然間又要做番新手去學車考車, 通常渣得車多都一定會遺忘哂正確安全既駕駛方法
撇開搵工難呢點,咁其實山口縣正D,起碼塊地大先
好提子
老豆比錢買
一球幾港紙 咁大間屋
娶埋日本妹晚晚kimochi
好過係香港做牛做馬
父幹黎...唔關佢事
你唔make noise邊有人留意我

大家留意番 我同呢個人係私怨嚟

佢本來係我fans嚟 亦係我第一個私底下見面嘅觀眾

當時係18年10月或者11月左右

我仲請過佢飲嘢 然後比左私人嘅line account佢

我知道佢溝大陸妹亦係佢兜口兜面同我講,你睇到佢一直都無否認過架

但係當佢有我contact時 基本上日日搵我

開po叫我去比正評,撩我吹水咁

但基本上我都無乜點覆佢

然後上年4-5月佢就無啦啦開始追擊我

而且ig msg我話「我以後會專心做好一樣嘢 就係狙擊到你條垃圾收皮為止」
銀行借錢比你供 咁你係銀行幹?

不過我唔否認我靠屋企
仲有架 我睇果啲全部都係130-155萬嘅盤
合宿 1take
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞