點解大阪Andy哥做youtuber可以咁快做到上車

245 回覆
6 Like 119 Dislike
大J屌緊個個係賓周文
唔係呢條友

講起個個賓周文 真係知道佢係一個點既人,
小器,成個小人咁 單單打打 妒忌心重,
解釋又冇 公開道歉又冇 ,仲可以當咩事都冇 發生過浮番上水面繼續拍片
老婆藍扮黃

呢個賓周文應該加佢入個個咩youtube黃藍名單入面個藍名單list 同個個Ming仔一樣 永久blacklist
我幾時話唔評論得
我正面回應你 你又覆得閃閃縮縮

你意思話我係食人血饅頭? 證據? 我賣過啲咩?
定一樣係純粹你係唔鐘意我而強加罪名於我?

6月9前我表咗態 特登番黎參加6月9遊行
好啦 你同溝大陸妹條友認為我有笑容 所以要屌
ok 6月9 2pm 唔比笑 笑就抵屌 觀點與角度問題

一個youtuber係直播期間收donation=乞兒
ok 可能平時你番工唔收人工

存心抹黑嘅人當然唔會講我由6月頭到今時今日都仍然表足態,突登番嚟投票,自費派口罩

投票你可以話唔知你投邊個,派口罩你可以嫌我派得雞碎咁多

不如你數下有邊個住外國嘅香港youtuber有特登番黎遊行,投票同派口罩?

咁我實際啲

圖一係蘋果動 東京遊行封面圖 我係手持連儂牆果個人
圖二壹周刊搵我做訪問 訪問中嘅截圖

我真係好想知我食咗啲咩人血饅頭?

如果你都仲係一口咬定我係偽黃,食人血饅頭。
我都無話可說

最後 我完全唔介意任何人認為我係垃圾,拍柒片
呢啲係好個人主觀嘅感覺
我只係介意屈我政治立場同話我食人血饅頭
乞食喱d觀點與角度 由以前伍公子開始 你唔認同donation 文化咁都冇野講
但想問下andy食左咩人血饅頭呢
其實佢冇用活動名義賣過任何野
甚至仲自己搵時間同自資買左口罩比觀眾
雖然數量唔多但同時都係保護翻當地人資源

而片方面 andy6月已經表左憑 一直都有keep住出同抗爭相關既片
以佢channel 流量黎講其實佢表露立場流失左好多廣告機會
但佢都係keep住表態
好奇問下個饅頭擺左係邊呢😂
用連登宣傳都未夠核突 利用抗爭搏上位同訪問 借d意宣傳自己 再叫人課金俾自己 已經係人血饅頭啦
自己宣傳自己 咁仲唔係搏出位
真手足一向低調從不追求名利同曝光率
應該係屌哂2個乞衣咁撚核突

你溝大陸妹 仲手足手足?
點樣可以博訪問? 我去叫蘋果訪問我?影我相?
你以為我有一百萬訂閱?咁睇得起我?

博上位?要博上位點解我唔做藍?

又係你辣起個火頭 我出聲駁番你 就變左我宣傳自己?
你搞唔搞笑咗小小?

黎黎去去淨係講直播收donation,悶唔悶啲?
Youtuber做直播收donation有乜問題?

其實都8個月啦 你呢8個月都試得好努力咁嘗試抹黑我做偽黃,你又真係好有恒心嘅。
你咪繼續認屎認屁 宣傳自己啦 戰場又唔撚見你去
網絡乞衣完全冇任何討論價值
講唔贏發悔氣呀? 唉喲喲
係你帶起個討論 然後你迴力標番自己話無討論價值
都話咗溝大陸妹唔好架啦 比個大陸妹飛咗連個人都蠢咗

Btw無認屎認屁 係你誣蔑我 我只係陳述事實
佢講過老竇俾錢。
你舉例啦
奶共收中商廣告錢會搵得比較快同易...
而且照你咁講所以黃店都係利用抗爭搏訪問同宣傳自己
咁上杜生節目既黃店又係咪食人血饅頭
貼文宣比人知係黃店又係唔係食人血饅頭
黃色經濟圈唔比人知黃咁又點樣做黃色經濟圈
照你咁既思路咁一個youtuber係咪唔應該講任何同活動有關既話題?
咁樣又會比人屌扮黃中立撚

再者 youtube直播讚助文化一直都存在 而加唔係話andy話要收錢去做任何有關抗爭既野
而係有睇開既觀眾覺得佢既youtube channel做得好而去支持佢

假借黃店之名用高價賣價值低既商品
假借捐贈義賣之名去賺取個人利益
喱d先係人血饅頭

你可以覺得佢唔夠黃 但人血饅頭就好似差得有d遠
如果咁嘅標準,其實大J都乞衣啦。
佢先鐘意痴人
Full pay 定 首期?實用面積幾大到?
5千8又幾低屌嘅。
喂,你啲片越嚟越無聊 退步晒咁 可否改善下
Full pay 上下各500尺 出面2個車位+小花園

收到,疫情完結+搬咗應該會多啲其他題材

而家真係唔想出街
屌 咁撚正你間屋
有啲葡萄你
我幾時有講過你係偽黃?幾時有屌過你遊行?
你係咪攪撚錯我同另一位巴打?
而士係你欲加罪名落我到多喎 阿生!
自己搞清錯先la!
係接受到評論得就唔洗彈出又彈入la
又要還擊la
接受唔到咪del app lo
家陣又唔係去你個channel踩場追擊你
又唔係去你開既post追擊你。
我覺得你無討論價值 叫樓主唔好幫你貼link宣
你咁又覺得唔撚啱聽咁係都要嘈
本身有錢做咩職業都上到車
原來下一個批鬥對象係Andy gor
下一個?
上年八月已經畀人話緊啦
仲以為條片係10幾分鐘講下諗住買咩屋點裝修,點知禁入去就原來係3個幾鐘直播backup 原諒我真係tldr
btw 早排睇番大丁甚或其他人嘅片,日本買樓唔近CBD其實真係一二百萬有交易
自膠 大丁嗰條片原來係要7球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞