點解大阪Andy哥做youtuber可以咁快做到上車

245 回覆
6 Like 119 Dislike
都唔知邊個兜緊
父幹唔係本來香港用開嘅用詞 係蔡加讚之後先有人用
由細到大都係講靠屋企

靠老婆又係點樣得出黎嘅講法?
日本係咪兩個月內收樓?都幾期待你收樓慢慢整返幾條片講下點樣做裝修,點間房,講下點樣網購傢私。
其實講真香港地大把有錢人啦, 當中都大把人有父幹有私樓etc.
身邊總有幾個, 有咩所謂
最搞笑係我無否認過 我只係話我供架喎
佢覺得靠屋企同靠父幹係唔一樣意思嘅字呢下好笑
原來成日追擊果條友係咁既由來
咁似因愛成恨既
日本新樓應該唔洗點裝修
最多都係佈置下同買家具電器姐
佢話比完尾款就有匙 文件野就幾個工作天就得
我完成晒全個交易時會拍片講下個過程係點~
見到張屋契 地契嘅sample 流晒口水
有新廚唔該你認真煮多啲好嘢食俾恭子食啊~
想講,間中有啲片真係唔得
好似開箱榨汁機果條,睇到好老監
同埋有時表情太做作果啲都
得閒都睇多啲日本本地新聞,財經啊時事文化乜都睇下啦
前日聽你live 話無理日本經濟乜乜乜,聽落都有啲老監⋯
話晒你嚟緊都做日本人
果個係真實表情黎 真係好腥臭蕃茄味
部機係佢話想飲果汁話要買,買完拍完果條片到今日 佢仲未用過
會!有焗爐就2個講法了
同埋已經買左一個新嘅煮食器材
佢係真心純粹討厭我
yes sir
驚 同我覺得已經大大地
係呀等阿Andy哥同下身邊嘅日本朋友吹水,講下依家日本發生緊肺炎嘅嘢,日本人親身嘅睇法,再喺YouTube 吹下啦
反應太慢 我觀察就係我認為佢地覺得武漢肺炎只係流感左右嘅病 所以國民早期無乜反應

咁當然到左公主號時 大部分人都知道係好撚大獲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞