[3萬Thx] 利物浦 vs 韋斯咸 III

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
仆街,意假已經有兩場俾支肺搞到踢唔到,支那狗真係世界毒瘤
你都有得屌名人
東奧都應該GG
發哂姣咁
日本就死硬喇。而家係驚梗英超..........
姣婆遇着脂粉客
捨得黎未
見到領先22分都嘔返個英超出黎避都避唔切
我係紅牛領隊真係會著撚咗
咪爆啦我同潔玲未公開得
我估搞得7788先講到咁
冇戰術可言
應該開哂綠燈啦
植潔玲?
竭完冬有入球荒 同利一樣抖完長假就柒
13/14 S7真係痴線 個季佢係連罰球都有 個陣波台D人叫佢真世三
(當然大清都有份,但係S7真係勁搶眼)
拿古斯文都好似出過聲話紅牛對佢黎講適合D
所以唔知werner咁講係咪還鳩佢拖
可能確保咗隻英超冠軍之後就嚟料
唔會掛 紅牛擺明係selling club
Nagelsmann told Sport Bild (h/t Goal's Chris Burton):

"It would be more difficult for Timo Werner to play at Liverpool than at Leipzig.

"He will not get the status he has here in the first few years, and I tell him that too.

"The boys are seeing how we are developing and how much potential we have. We don't leave anyone, who helps us, defenceless."

紅牛領隊早幾日咁講
selling club 還selling club
咁撚樣讚人地個領隊, 當自己果個係咩

one of the best 都好過講the best in the world
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞