[3萬Thx] 利物浦 vs 韋斯咸 III

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
Timo Werner to Sky Germany after Leipzig beat Schalke 5-0: "Jurgen Klopp is the best coach in the world. There is a lot to suggest that my style of play would suit there (Liverpool)." Via
@Plettigoal

又吹奏多一次 係咪真係咁想黎
6月見到我利雞空就會靜架啦
fake news 黎
你個user id
世3
都似係佢架啦jp都放晒風唔會買sancho
最城後上套冠
神軒🥺🥺🥺🥺🥺🥺
上一季傷左一年
點解咁似講緊利隊中某一位主力球員
華拿射波好似幾大力
又反 傷左都反
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20200222&s=6996647&a=60624511&utm_source=whatsapp&utm_medium=messenger&utm_campaign=hkad_article_share&utm_content=share_link

其實我一啲都唔覺得有咩特別
香港政府行大陸官僚文化
要擦晒鞋同要加政治著數先可以同中史bargain同請求

只係今次將呢件事赤裸裸公開

情況就好似如果有人流出係新屋嶺有狗殺人/老強嘅片,我都唔會覺得驚訝,一早預咗

反而我想知而家政府入面有幾多人想跳船
連保皇黨都頂唔撚順個特首
就知個特首有幾黑人憎
我真係唔信無內鬼流出啦
同埋之前話3月落台
而家應該鋪排緊
唔撚好中計
保皇黨想割蓆挽回民意?食屎啦
建制想玩公子獻頭難d香港人唔係on9到會中
見到世三個post可樂清又出動
仲話世3係打整體波,皇要既係自己搵食既球員
後面果句都岩既,但世3邊到算係打整體波既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞