[3萬Thx] 利物浦 vs 韋斯咸 III

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
我好睇好
"I know that Liverpool is the best team in the world at the moment," the striker said. "And when you're linked with that team it makes me very proud.”

Perhaps more tellingly, though, was what came next.

"It's a pleasure,” Werner added. “But I know that Liverpool have a lot of good players and I have to improve myself, to learn much more things to get on this level to play there."

好似加盟左會講既野咁
我係廢中想點就點派
我又唔識教
呢個真係好癲
我係紅牛球迷聽到都屌出黎
紅牛有球迷
佢想黎一回事 gmfsg同紅牛傾唔傾得掂又另一回事

睇下基達單deal玩到點
【James Pearce Q&A 21/2】

James Pearce不定期Q&A同利迷互動傾吓波,當中包含佢所見所聞嘅球會消息及個人意見,最新重點如下︰

球員動態
- 軒達臣歐聯十六強次回合上陣成疑
- 軒達臣傷出正正係俾基達爭取表現嘅機會
- 沙基利傷患不斷,啱啱好番又傷其他部位,預計短期內都難以復出
- 南野拓實仍然融入中,有如其他球員一樣,高普會俾時間佢好好了解球隊嘅要求,最快都要下季先見真章
- 阿祖安喺利記好開心,球會上上下下亦對佢表現相當滿意,估計會留效多最少一年
- 佳尼康復後上陣機會理應都唔會多,夏天會約滿離隊。
- 卡利奧斯喺利記嘅章節已經完結,比錫達斯唔買斷唔令人意外,佢亦唔想留喺隊中,預計季前準備開始前佢會完成轉會
- 古積及哈利·威爾遜都係待價而沽,高價就有得傾

球隊動態
- 足總盃預期會排出副選加年輕球員嘅正選陣容出戰車路士
- 今季嘅成功主要係往往有人受傷都有其他人挺身而出

轉會傳聞
- 一直有留意添姆·華拿嘅成長及發展,高普亦心儀呢位德國鋒將,身價約五千萬鎊亦較為合理人選,但轉會肯定唔係好似部份報導講到已經傾好晒
- 當然對辛祖有興趣,但傳聞中嘅轉會費非常高,如果埃及文明悉數留隊,實在唔相信利記會花巨額收購
- 有密切留意簡維今季嘅發展,但暫時唔似會出手
- 轉會預算未有一個實際金額,負責轉會嘅小組一致認為啱用就會嘗試去買

個人意見
- 傾向排出法賓奴、雲拿當及基達嘅三人中場出戰韋斯咸
- 利記出超過一億鎊買入辛祖或夏維斯嘅可能性好低

#LFC #YNWA #WeAreAnfields12th #A12LFC
睇片仲要係用英文講
證明英文唔錯
咁今年net spend應該又負
FSG:好耐冇買嘢 係時候課隻新艇
250想加盟皇馬,二五到呢
放走佢真係完全冇後悔
唯一係放得太平
all in werner 同 havertz算啦 sancho就見佢喺多踢得咁開心 佢同haland應該可以成為多仔未來核心 所以唔好害佢了
辛祖
屌你老母FSG課金啦
德國仔英文唔差既
曼城沉少少即刻想走
有冇咁反骨
證明werner水性陽花
不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞