[3萬Thx] 利物浦 vs 韋斯咸 III

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
佢舊年一個Carry 轟
係度講蘇七一人carry又會俾人話抹殺隊友同渣土功勞
事實係蘇七真係好carry 前場好多位嘅野都做到 個季射術又勁
當然隊友發揮同戰術都有影響
但渣土隊李城有冇一個蘇七咁嘅人先
陳祉俊 Christopher Chan

【殺到來了】
武漢肺炎關係,部分意大利聯賽賽事受影響改期。大鑊... 會唔會殺到去英國?
隔咁遠 仲有個海隔住 唔會掛
恩hello 已經準備好
啫喱越嚟越惡
遲早啦
當年出名後面失一球前面入2球
龜頭都入幾粒
明奴去拜
再買夏蘭特頂佢

作為一個局外人睇
我都有呢個強烈嘅感覺
呢班球員互相之間有好大嘅牽引力
以而家一對正選中堅睇,Joe Gomez + Van Dijk
Gomez 嘅球風,路數,甚至防守思路都越嚟越似 Van Dijk
Gomez 好明顯喺Van Dijk 身上學咗好多嘢
而 Van Dijk 亦好明顯主動教咗 Gomez 好多野
先會做到今時今日嘅後防中路防守威力
兩個人用波上同時都一齊進步,亦同用同一門路
以前 Van Dijk 通常都係企定攞波,對手迫埋嚟都只會企定傳波
所以會容易被迫亂
而家就識一大步推向生位然後再用波 (Gomez 而家都係咁)
所以而家呢對拍擋喺用波上,同中場連繋上,已經冇大問題
而且,Van Dijk 喺長傳上持續地進步,我睇佢已經開始上癮
我亦相信 Henderson 喺呢方面教咗佢好多
屌你啦 阿正 賣沙拿都唔賣明奴啦
最尾果句
聯賽無懸念

歐聯可以買曼城贏皇馬
拖舟踢歐聯有一手
輸比西甲利記 榜首冇埋
話時話點解南野草冇得踩,甚至櫈都冇份暖?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞