[正視聽/求真相] 口罩工廠係黃定係藍? 請一齊研究

228 回覆
113 Like 2 Dislike
結論是咪買返誠哥算
Push
長遠嚟計 狂買口罩都唔係路 情況許可嘅話 帶豬咀用啱filter可以無限重用 條數計落平好多 係辛苦少少同無咁方便 我依家啲口罩都係留返俾阿媽用 如果用晒 佢都可能要用豬咀...
講返口罩 盡量唔喺敵人度花錢 唯有係咁 每人都有自己嘅道德底線 係睇自己底線喺邊
李嘉誠其實係地產霸權 潔癖起嚟應該連佢都唔幫襯 但佢呢大半年係做返啲好事 而無罩就可能可以鬆少少 但最好就用豬咀啦
認真 我刨咗好撚多post 絕大部分啲人覺得呢檔嘢黃嘅 都係因為有李國權加持 其他都只係有罩便是娘 同埋撐香港製造
不過嗰時選舉 如果無其他選擇 都只係唯有選佢
之前有人提起過 wiki去睇機器嘅前一日 呢檔嘢已經買撚咗機 好似係2月7日wiki睇機 佢哋2月6日已經買到
9成9
只係驚佢攞啲個人資料嚟做嘢 選擇啊 種票啊 data mining啊 乜都好
頭盔 唔係話佢哋會 但咁嘅個人背景事跡 唔似有好嘢囉
心諗 又話推嘅
btw唔該晒ching
工聯會嗰間叫口罩工場
場同廠係兩間嘢呀⋯⋯
講嘢講得再白啲再爆多啲,除非你想佢被成功造神
講多啲啦⋯⋯隊爆佢唔好俾人中招呀
有印象係藍 之前佢地招聘嗰陣已經有人提
miss咗 可唔可以講多啲 順便推下呢個post

真相與和解委員會

(獨媒特約報導)區議會薄扶林區候選人,民主思路的姚潔凝繼昨日發起港大薄扶林道清除路障行動後,今日再連同20多名市民於下午到紅磡海底隧道收費廣場一帶清除路障,惟行動開始未夠20分鐘便因被示威者群起指罵而宣吿結束。
https://www.inmediahk.net/node/1068728
有人話呢個大劣拼音嘅女人有份投資 有人話唔關佢事 但唔關佢事點解會出post幫手請人?

建制唔幫手撐,之後點cap 政府個口罩工場資助
幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞