我覺得自己之前係入左邪教 (3)

1001 回覆
89 Like 1 Dislike
樓主睇下搵唔搵佢
TG say緊hi
一路追po
Omfgg巴打一開始出現係問好多關於團體嘅構成同規矩
之後到後期樓主先開始講三核有幾衰
所以第一句假設唔成立

但都唔排除Omfgg去到後尾慢慢覺得Bell由受害者變加害者後就開始唔積極參與討論

而家只係希望樓主平安同快d走出陰影
其他非核心女仔可以出返嚟同家人團聚
有蘋果記者同樓主tg緊喇

關於個老師有機會係妄想症依點,我有野要補充翻:

除左我講過佢既言行同事跡證明佢好似之外,
佢仲有長期食用一種白色包裝藥片既習慣。
自稱長期唔夠訓頭痛而食止痛藥,有時會過量;
唔知點解醫生會開咁大量既止痛藥比佢,
足足完整一盒,話比佢食一個月。
頭痛嚴重到一個地步,自稱醫生有叫佢去掃個腦。

除此之外,自稱自己做醫生既媽媽有搵過佢同見過面,
但佢堅決唔同屋企人有過多接觸,
要靠自己努力去搵錢。
由陀B到生B都無同呀媽講過,
呀媽見呀B既次數比團員見呀B既次數少。
Btw,食藥食到咁仲可以陀B咩?醫生無理由比。

只要翻屋企,屋企人可以比棟樓佢,繼續有司機,過大小姐生活。
但係佢唔想咁樣,佢想靠自己努力,
所以佢呀媽點叫佢翻屋企佢都唔肯。
仲叫啲家境不如佢既團員更加唔應該翻屋企,
因為佢依種家境既人都要捱﹑吃苦。

假如佢真係將自己代入左徐美婷老師,就屬於關係妄想範圍。
假如佢所講既家庭背景都係假既,就屬於誇大妄想範圍。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞