[信長][殘局]上級-25萬點打150萬?

471 回覆
23 Like 1 Dislike
好波
估唔到去一個trip已經反攻成功
其實你基本上都贏左了

始終未打贏近畿
我都唔敢慶祝住
It ain't over till it's over

上路建部山攞埋冇難度
有岡同x井都係你手
同埋你係下面拖住佢一堆兵
可以試下偷襲京都睇下對面點出兵先
如果真打京都可能先係山崎起個支城再係山上面一齊夾住打會好爽
孤立左大阪 先好攻
逐個逐個城建設同出兵,巴打好有心機

早排諗住應下今年大河劇景 開咗局1556年#e直虎

打咗十年左右 發現唔係織田軍觸發唔到桶狹間(即係我同家康唔手動造反的話 就永遠要俾球皇兩父子騎住)
同直轄咁管幾座城太麻煩 就擱置咗

打咗十年左右 發現唔係織田軍觸發唔到桶狹間(即係我同家康唔手動造反的話 就永遠要俾球皇兩父子騎住)

唔想幫家康 所以放棄咗 今年套 女城主
玩信長更加唔想用

雖然鍾意虎媽
尋日出左新一集既消息
title叫大志

好似好正咁

好似好正咁

等加強版是常識吧

試過玩北条準備好晒等家康秀吉打過黎
點知原來係觸發唔到小田原之戰

北条結局都幾悲壯 死守到最後一刻
寧願死都唔做人地隻狗

呢啲就係骨氣 武家精神

好似好正咁

等加強版是常識吧

係咪真係keep 住走 立志傳 路線 玩武將個人化

跟三國志果邊 我驚會變社交game

好似好正咁

等加強版是常識吧

將太監同信長mix埋

好似好正咁

等加強版是常識吧

今次睇定D先
以往有三國做白老鼠試新嘢,通常唔會太柒
今次三國都未有就出

寧願死都唔做人地隻狗

呢啲就係骨氣 武家精神

所以做好晒準備諗住幫佢扭轉命運
點知係唔得嘅

玩本能寺開始
上級 回復力高 正常傷害

我係宇喜多秀家
之前靠秀吉起家
之後一齊分九洲、四國

根本無可能夠佢食得快 ~
我得個垃圾中國

我打算用朝廷議和戰法
北九洲 、四國角落頭 打兩座城即議和
統一返中國
再慢慢兩座兩座打返出去

另一邊有伊逹20萬 佐竹5萬 北条15萬
如果搞秀吉包圍網 就唔用得議和戰法

播磨 有姬路城 死守
我根本攻唔到入大坂

有無巴打知點打 i
我認為已經殘局 但唔想放棄

……

玩本能寺開始

我係宇喜多秀家
之前靠秀吉起家
之後一齊分九洲、四國

我得個垃圾中國

我打算用朝廷議和戰法
統一返中國
再慢慢兩座兩座打返出去

播磨 有姬路城 死守
我根本攻唔到入大坂

有無巴打知點打 i

……

玩本能寺開始

我係宇喜多秀家
之前靠秀吉起家
之後一齊分九洲、四國

我得個垃圾中國

我打算用朝廷議和戰法
統一返中國
再慢慢兩座兩座打返出去

播磨 有姬路城 死守
我根本攻唔到入大坂

有無巴打知點打 i

……

寧願死都唔做人地隻狗

呢啲就係骨氣 武家精神

點知係唔得嘅

最尾其實投左降 不過照俾人殺左咁解
戰況呢
原來築城有上限
我起到167座分城就唔比我繼續起

寧願死都唔做人地隻狗

呢啲就係骨氣 武家精神

點知係唔得嘅

最尾其實投左降 不過照俾人殺左咁解

話雖如此 但北条 同島津差唔多
明知無得打 都撐落去
呢種態度個人好佩服
其實我一直覺得島津如果手腳快d統一九州,同秀吉既戰鬥應該會精彩好多,唔會咁一面倒
btw 北条抵死 玩乜劇本後期都係對住佢 恃住個小田原城係到屈人機,一開波即刻扣佢座城一半兵先
其實我一直覺得島津如果手腳快d統一九州,同秀吉既戰鬥應該會精彩好多,唔會咁一面倒
btw 北条抵死 玩乜劇本後期都係對住佢 恃住個小田原城係到屈人機,一開波即刻扣佢座城一半兵先

都係果句
成日打哂關東後又定左係到 唔幫手推王
dklm
怪就怪各個小名都各懷鬼胎
如果大家都少啲猜疑
要對抗秀吉係有可能

長宗我部 島津 伊達 北条 上杉 毛利 只要合作少少
點會俾秀吉執到雞呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞