到底joeman 係咩來頭

1001 回覆
475 Like 24 Dislike
成人展果集訪問又係笑到仆街
博恩夜夜show
唔繼續做真係超可惜
國際美人
不喜歡就滾開
大胃王丁丁都好勁
我鐘意睇Lulu, 個樣有d似Stephy
都有睇,第一次拍片係同三原一齊拍夜市
雖然好欣賞佢
但見住佢個樣真係屌唔住
就係嗰種睇完最多蝦蝦兩聲
三聲都俾多佢嘅youtuber
內容又唔係有內涵
我睇愚樂台波台啲假腸仲好笑過佢
係估唔到香港都有人鍾意睇
仲以為得台仔鍾意呢啲廢到尷嘅笑位
古拉走之後出片講公司d野
游否希就出左段片祝福古拉 但你能更厲害嗎之類 重有其他片係反擊d前團員
而家風向一面倒屌佢同2老闆 就想同公司切割
游否希之前拍d片講d野就比人拎返出黎反駁佢
草爺之前拍段片有幫佢兜 話游否希改唔到一對住鏡頭就亂講野o既壞習慣
但係游否希之後直播就話唔係 係因為件事唔關佢事 但前團員同2老闆搞到件事燒埋佢 搞到佢比人屌 所以嬲嬲哋先咁講古拉/其他前團員
馬田story 有講一次過拍咗24集
加埋馬田呢
點解無端端由講joeman轉左去講台灣youtuber
台灣youtube真係多元好多,起碼咩都講,咩類型都有
Asia來講Youtube龍頭應該係台灣 日本 同 馬拉

上班不要看真係好好睇
雖然自從呱吉做咗市議員之後有啲回塘 無以前咁癲
但好彩keep到 多咗二辦啲人都幾正 而家開多個channel都算係好事
條條片都黃標真係賣身都唔掂
(最新條片AK返咗嚟策劃 真係咩感覺都返晒嚟 好開心)

台灣吧 林辰 廚佛 恩熙俊 木曜 博恩 賀隆 劉沛 HOOK Howhow 白痴 阿滴 這群人 Lo-fu house 蔡阿嘎 PH 玩具人
其實我真係唔知點解香港youtuber咁少互相合作
明明係最有效擴大fan base嘅方法
兩條友合作拍片
各自係自己channel放上下集
咁大家嘅fans咪會為左睇埋另一半而入第二度
明明係好常識嘅野
但係香港真係極少見
我們蛇丸寶貝
三原Japan冇左Tommy
不過Zuzu 同 Mana 表現得越來越好
諗起台灣人寫既旅遊遊記 咩狗屎垃圾佢地都話好食 推薦伏撚到
我開post都係原本想知joeman乜水
真係估唔到咁多連登仔有追台灣youtuber
下個post係咪改返個topic好d
呀椒女女又係好大波
食過咪妃
2個都好好丁
妮妮又鐘意著拖鞋
又冇眉皮膚又差
得罪講好多人正過佢
Zuzu
阿圓剩係對波已經屌打瑀熙
好鐘意睇阿圓同愛莉莎莎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞