到底joeman 係咩來頭

1001 回覆
475 Like 24 Dislike
ptt / d card 根本就係台版連登
兩個而家都係匿係studio拍片
之前都會睇下瑀熙d片, 但睇睇下覺得呢條女好拜金同勢利就少左睇
反而最認真講食評既好似係蛇丸
成日比d女團員恰
講真咁多台灣youtuber我只服谷阿莫life
唔係人人敢拍
Fat fat
培根係成骨元老黎...一早已經同酷炫好熟
只係之前一直係幕後做剪接,近年先轉幕前
所以果D 比人蝦 擺明係效果黎
反骨係好識得捉點樣先最爆最多人睇
俾人蝦完,所以咪有 "我被開除了" 系列囉
佢老豆租林寶扮買左比佢果條片講過話搬新studio用左台幣200萬
50萬港紙,喺香港裝修打個乞嗤就無左
但有d細節位睇到佢真係比人嫌棄既feel
記得有條咩交換禮物 琳蛋抽到佢件tee(著過)
真係超嫌棄 即刻掉返比佢, 其實呢d笑下咪算 唔使咁
一樣! 以前套套睇,最近睇少左,因為接近套套都業配...
D女擺明唔中意死毒撚,但係我被開除了真心好睇
佢地d幹話入心入肺d
木曜都有幹話
但係狠愛演on9 好笑d

岩岩個條加蛋加蛋真係太on9,第一次睇就心諗做乜9,第二次睇就開始笑到傻
自信+on9 =無撚敵
好多做streaming 做唔起
反而做YouTube又紅到
其實來來去去都係一樣基本上係廢話
但好搞笑
培根掉爛佢ironman果條唔知有冇夾過先拍
無人睇呱吉?覺得佢地channel最真性情
呢集我有睇,咁講真放件著過既tee 係幾仆街既
同埋果集成集培根都好邊緣人
但你留意下,早期aries 既片同培根part 得好埋
係後來先變嫌棄
所以我先覺得似係劇本
豬奶好笑
老人與狗好中意
只係覺得大家一team唔使咁姐
我被開除我都有追 好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞