到底joeman 係咩來頭

1001 回覆
475 Like 24 Dislike
呢類網紅台灣多到喊
好中意佢
由頭兩三條片開始已經睇佢
但佢地呢排休息緊
希望快啲復出
X調查真係算係咁
雖然係大陸人
但為左youtube班觀眾
特登整繁體字幕
祝佢老公快好番
不了
佢同個隻乜鬼愛莉莎莎
後繼無力,以前啲片係好睇,後尾啲片乜嘢都可以連到去業配
啲女好難靠齋賣肉發圍 因為太多女
開箱片係咁。。。
外國咪一樣
曉涵哥
好似係大學lecturer
瘦底
不了....creamy都唔係咩好野
之前同sunny無啦啦屌鳩小智 不了
阿晋成日唔知做乜咁,無乜野睇。。
係睇優奈。。
好似小智同佢條女開live鬧人先
阿晉同joeman就係同一種肥仔兩種方向
joeman肥得黎講野清晰有條理,而且都會執整外表起碼企企理理
阿晉就比較不修邊幅,講野一般般而且人又好場景又好都俾唔到professional嘅感覺人
根本無 係小智同佢條女開台 D觀眾問感情史 先提到creamy個名
creamy知道就屌鳩小智博上位 又屈小智話佢垃圾
之後小智聲明無話過佢垃圾 兼為提到佢道歉
但creamy條仆街仲扮撚晒野 sunny直播 佢係隔離扮唔開心
搞到sunny直播開住小智個直播笑鳩佢地 之後creamy就好撚開心一齊笑
但又一邊叫住唉 唔好啦 , 唔好話人啦 算啦

小智同條女係咁俾sunny同班fans狙擊
之後小智條女先忍唔住爆料話小智同creamy一齊2年 送左ipad, iphone 幾皮野俾creamy 但一次都無扑過

攻心計到仆晒街
冬甩
佢比人感覺好過瑀熙
作為女仔 我好中意睇佢d bikini片
但佢最近新出個個系列
咩做你一日男友好唔掂
好尷尬 同d嘉賓好似扮熟咁
同埋之前aries都有個差唔多既系列
2個應該都多位剪接
丁特個d過場特效好 例如有過場show比你知佢點起手打野
stanley個個即時特效好笑
講起新北個成人展都真係幾熱鬧
(換個角度講好多毒撚)
同埋見到哂阿傑,瑋哥,殘編同思語真人
係咩 是但啦
但我記得就唔係咁
阿晉係真正嘅肥仔
超高熱量系列
這群人真係回哂塘
最早期啲片真係有笑點好多

利申:好撚憎尼克
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞