到底joeman 係咩來頭

1001 回覆
475 Like 24 Dislike
因為蛇丸主頻道都係食 佢唔識講就好大獲 不過都睇得出佢有落心機去慢慢學評食
同感3個都似係gay特別鐘意聖元 好qq
真 好撚仆街 雙面人真係好撚恐怖

好彩統神到依家仲紅緊 小學睇到佢依家
睇咁耐 都冇人講 胡子(實驗型youtuber)佢有啲片都好有教育意義 黃標收緊政策前 佢有好多實驗片都好癲 好似乾冰炸彈 煙花火連環炮之類
有冇人追開木曜4超玩 個人認為係台灣最高汁綜藝節目
最近炒車單野笑撚死 同班死MK鬥嘴炮 仲要上唒新聞
我錄了 我錄了我錄了我錄了 同埋仲有 你剛剛有說幹你娘嗎

笑撚死
正想講
無人講啾啾鞋
因為youtuber已經變哂質
特別係當youtube取代電視原有功能後
youtuber由拍片分享嘢變成咗一份工作
而家睇youtube嗰堆業配都係睇佢哋拍成點
我有睇 佢啲實驗同手作片真係好癲
仲有同一個工作室嘅賤葆同黃小潔都幾好睇
知識型youtuber
在不咪有
https://youtu.be/ezxtwNbaMhA
依家直接搵呢件事拍片賺錢

https://youtu.be/oopeQksdwUo
淨係睇過JOEMAN show 覺得幾有趣 無論主持人抑或嘉賓講野都好有紋有路
博恩個欸!都好正 尤其是講死刑個集

雖然真正有subscribe既得HowFun同黃阿瑪
佢地同公司叫Capsule group
排尿同豉油雪糕嗰兩集週記好正
狠愛演先紅 好多片洗好多成本就過百萬人睇
九面人拍d片洗好多錢 咩坐商務個d
佢地扮矛盾大對決好正
有啲悶 講嘢少尷
佢公開英文指考成績段rap笑撚到我仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞