藍田茜發道項目

385 回覆
2 Like 38 Dislike
219X 621 亦都唔會拉上去作為總站
以免激嬲麗港城居民
兩房正面海景得12,19,23 同38座有。12座近繞道,睇過樓,好嘈。38座好近茶果嶺村,同埋主人房無啦啦有隻角窗,都唔係一塊窗過。19座C 都睇過樓,佢個廳好L近21座,直頭係望到晒人地屋企。19座B室就幾好,但相對23座應該個景最靚。

講乜都無用,都無盤。我23座任何B, C單位都未睇過,唔好話出價。結果唯有轉買第二區
都係ga,前面話起VTC,所以最ideal 都係買高層。不過VTC 搞咁耐都無聲氣。

填海起樓就一定唔會啦。
都係鍾意番第一期,要搭車搭巴士購物方便,唔要海景

麗港城重大利好消息 - 茶果嶺村100%起公屋
https://finance.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29064761
有消息未
又起公屋on9
關區議員咩事
靚景, 隔離就係東隧口, 乜巴士都有, 靜中帶旺
咁靚既地不嬲都會做公屋
新盤記招
15:30
會德豐地產九龍東半山全新大型住宅項目命名儀式
地點 :尖沙咀海港城港威大廈2座19樓
人物 :會德豐地產常務董事黃光耀 會德豐地產總經理(業務拓展)楊偉銘 會德豐地產市務助理總經理陳惠慈
備註 :-
想知現實會係咩人黎
會德豐茜發道項目最快下月推 主打兩三房戶
https://std.stheadline.com/daily/article/2214411/%E6%97%A5%E5%A0%B1-%E5%9C%B0%E7%94%A2-%E6%9C%83%E5%BE%B7%E8%B1%90%E8%8C%9C%E7%99%BC%E9%81%93%E9%A0%85%E7%9B%AE%E6%9C%80%E5%BF%AB%E4%B8%8B%E6%9C%88%E6%8E%A8-%E4%B8%BB%E6%89%93%E5%85%A9%E4%B8%89%E6%88%BF%E6%88%B6

早幾日有段新聞仔, 300-1000尺, 過一半單位都有海景, 最快下個月開波賣
啱啱巴打話今日命名儀式
有冇20k 呎?
而家啲樓求其有條斜路要上就叫自己半山
遲啲安達臣道起好會叫自己做九龍中半山
安達臣道打上已經係新界西貢區

範圍所及包括華懋和長實地皮

藍田的確係屬於半山區,私家樓不少起在山上面
麗港城haters
藍田真係半山黎既
不過山上面清一色政府樓
海傲灣都23k
你預差唔多
又咪係d 19外國地方名
可能更加貴
因為鄰近地鐵站附近0工廠
全私樓社區
幾時開賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞