當屈錢車主XXLEUNG遇上高登軍火佬

439 回覆
3 Like 370 Dislike
私底下都算 攞自己專業黎做呢d野 同狗有咩分別
架車揸得出街點會冇保險
話唔定仲要全保添
架車話唔定日本改好哂先返香港報正出牌

再講二千五又要翻噴又要啱色手工好少少差不多啦,話唔定個車主仲要自己嘔多啲
22B條bumper 二萬五都唔知得唔得
廿幾年車二手仲成百萬,換一條bumper就好甘
不知幾正常
私了唔掂梗係揸正嚟做,叫完白車仲未計覆診心理醫生之類
我笑樓主真係唔識架喎
其實我諗佢個重點不在於報大價
係個車主因為傾唔掂數,
直接報狗加白車,稱自己受傷

我冇揸車,會唔會係個車主因為拎唔到$2500,而去老屈條友引致佢受傷,到時候條罪就唔止賠錢

佢都表明傾唔掂就上庭

利申冇幫邊一面,純粹覺得個重點錯咗
你無揸車唔怪你
被車撞頸痛腰痛好常見
去醫院 check 下穩陣 d
亦係正常 ISO 流程
用於日後索償
上白車開file
例行程序
師兄 如果渣開車就知
佢撞人地車 人地開個2500咁低價比佢 佢都仲要玩野唔受 再加埋直播果d閪聲閪氣 態度都唔好撚得去邊 比人撞仲要態度咁撚差 跟正常程序去左醫院睇下有冇傷都好合理 咁如果係冇傷 醫生都唔會因為你坐白車而話你有傷架
果然所有高登行頭既都係垃圾
軍火哥想玩尻自己個fd 都唔係咁玩下話
Sorry巴打
小弟柒咗

其實我冇揸車又窮都覺2500唔貴
平時聽經理講過萬好基本

私了又可以保車牌

只係以為去醫院會搞到好大件事,原來係例行公事
小弟知柒咗啦

我以為叫得白車會好大件事
睇上面條片佢個fd即係個p牌車主都係掛住記者證
即係我架車俾你撞完 你覺得$1200整到
就要我跟你個standard收貨?
P牌撞左就即比啦
佢地根本唔算得上記者
2500 都唔係貴 賠左了事咪算

咁都要搲爛塊面直播

高登有你真係膠都廢事俾 唔怪得高登夕陽啦
2500 好合理 又唔係屈你萬幾

係我即課 簽返紙走人

依家玩到要入院 係明玩你

屈埋醫藥費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞