當屈錢車主XXLEUNG遇上高登軍火佬

439 回覆
3 Like 370 Dislike
軍火佬以為自己係黃就大撚晒睇佢留言仲係到駁咀
我緊係知 所以我覺得佢唔賠2500都係弱智 自己柒左係要跌錢
同埋前車主都無劏佢 開合理價
不過我覺得玩到出白車就好狗囉除非撞完之後後車車主態度勁閪啦
其實肯開2500 就係想熄事寧人
又點會無啦啦報警上白車
點知佢2500都唔肯比 態度又唔好 又踩鳩人部車 又屈人非法改裝又盛 踩撚到上心口比著我都上白車
有乜咁狗?你不仁我不義
你又識話冇劏,咁點解唔檢討下自己點解會令到事主要call先
依家就係話後車車主閪
人地都諗住當自己黑仔收兩千五算
佢地就拍片諗住公審人
影埋s2000車主 數落人地架車
話人地架車山雞變唔撚到鳳凰
車主企係度任佢影一句都無撚嘈過
俾人隊撚完 唔開鳩佢波算好態度啦
交通意外就算無表面受傷call白車其實都係好正常
For日後追討/逼黑警開file落record
左邊p牌狗 右邊軍火狗
咪傻啦,你玩得寸人地唔得
而家s2k車尾撞親你車頭?
你做黑警嫁?是非對錯都唔識分?
咁有冇話唔賠先
師兄有冇車 p牌後車撞死車
開你2500蚊都唔知夠唔夠整返件野叫玩得串
比著的士狗落車就開你一萬啦
P牌唔想加監
下年加保險
比一萬墊底費
咪叫放過你囉
咁都叫玩得串 真係唔知咩叫串
賠錢了事咪搞掂囉,又call 白車又剩仲唔係搞事
所以咪話你冇車囉師兄
你撞人 人地開你2500蚊 呢d良心價
就係想熄事寧人
佢態度好 比錢咪大家好黎好去
點知又要還9人價 踩鳩人部車 態度差 又話人部車改裝
轉過頭你咁撚串 唔撚報警call白車 唔撚通叫解放軍呀
自己唔岩仲串77唔想賠足 邊個先係搞事先果個?
肯賠點會報警叫白車
踩鳩人部車係車主咩
個記者咪就係p牌仔個fd囉 黎幫佢出頭 一下都冇影過撞人果架 係咁影住被撞果架 黎數佢非法改裝
咁可能真係有非法改裝呢
咁咪老撚土囉 自己撞人車唔撚賠足比人 走去數鳩人非法改裝 同林鄭有咩撚野分別呀
同埋果架真係唔係非法改裝 全原裝件黎 過到驗車的
識車就知個記者講車全部講撚錯曬
而家唔肯賠喎
講乜鳩呀,轉移視線?
部車原裝到仆街係套鈴頭尾燈換咗啫
個P牌狗同軍裝狗根本唔撚識車
可能佢地覺得換左野就係非法改裝
係大翼就非法改裝
啲STI真係慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞