當屈錢車主XXLEUNG遇上高登軍火佬

439 回覆
3 Like 370 Dislike
開2500其實合理既
軍火佬開live係因為前車玩野call白車
雖然好多人屌佢 你又唔係醫生點知有冇受傷呀
不過老老實實得果條花痕,前車call白車擺明係玩野同浪費資源啦價傾唔岩咪報警開file再上court囉
勁冇品
撞到人就要陪架啦
架車舊又點呀 整車會收平啲咩戇鳩
花幾多都係要成幅噴 一樣價錢
仲要白色車,幾難追色呀屌你老母
個態度衰撚到,呢啲case公價要賠3-5k囉 貴車新車一定返廠講緊係幾萬呀76
人地整車唔駛時間呀,一日人工係月薪1/30呀屌你老母,星期六浪費時間同你件燶西糾纏
未計其間冇車用呀 仆街

收撚皮啦 2.5k都比唔起 口爽荷包立
交通意外call白車有咩問題
佢唔老土在先人地就唔會叫白車啦下嘛......
無喇喇俾人撞完,本身諗住息事寧人開個合理維修價完左件事,但無喇喇仲要俾人串俾人奚落,道氣頂住分分鐘嬲到爆血管都係call定白車穩鎮D喇
s2000開佢2500已經俾哂面啦
仲要咁串
我係車主都同你玩啦
其實個時序你搞清楚未 人地開果2500蚊 你比左人地會上白車咩 而家就係2500咁良心咁同你和解你都唔和解 比著第個 見你p牌落車開你一萬啦
你2500都唔肯和理先叫白車昨
死乞衣 以為自己好出名?
拍片就以為人人撐你?
發現19燶西軍火佬and friends偷偷負評
呢個真
唔明條乜鳩軍火佬做乜撚野
凡事都有前因後果架啦
2500咁都唔肯賠 佢要行老正你吹咩
報狗Call白車 人哋基本權益黎
老老實實 老正好撚好玩咩
俾人撞都想私了唔撚想煩啦

我揾埋公証行既話
佢下年份三保應該同全保同價
起人底做咩 要起都起p牌狗同咩撚野軍火佬啦
冇上開高登,果個咩軍火佬之前完全唔識佢係邊個有幾巴庇,但知道依個世界係要講道理,唔係話覺得自己係所謂的“網紅”就可以打横黎行倚住有班fans同佢一齊係度圍爐取暖。

最睇唔順眼係佢睇唔起舊車,其實無論果架舊車值唔值錢都好,刮花左人地部車就係唔岩,無理由仲要踩人地抬高自己。
2500比啦on9
搵間好既噴一幅都唔夠比啦 仲開live 冇眼睇
幫佢朋友自殺埋一份
我買全保既
有咩事就返原廠
你自己同保險deal啦
hold住ncb呢d錢好閒架渣對我黎講
橫掂有ncb protection
唔好意思,阻阻你

中共宣傳戰打到黎! 大量藍屍KOL突冒起

中共對港宣傳戰最新計劃曝光:KOL100
https://lih.kg/1881621
到時唔該2500後面加多個0都仲得
乞衣無錢就唔好學人渣車
fatfat 致富之路
再郁埋條友個保險
條友唔仆街咩都得
咪柒on9 啦
擺明車主好人開2500
條柒頭唔受車主先call 白車
一開始有心玩尻你仲開2500呢個價咩
高登記者比返小小良心好無?
果個乜野蛋哥又係咁 呢件又係咁
因為抗爭你地盡力報真相做好左個名
轉個頭比自己人格敗壞晒 正垃圾!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞