當屈錢車主XXLEUNG遇上高登軍火佬

439 回覆
3 Like 370 Dislike
咩保險受唔受呀低能仔
做人做到你咁你幾撚慘,睇嚟全保三保都未識分就上網9up
夠16歲未 我驚屌你會衰十一
對唔住,我識佢,佢會力係有少少問題,唔好意思
*智力
你睇下佢facebook啲留言
真係好多人撐佢架
黃就大晒咩
撐佢既 都被屌到開花
有啲人就係咁撞尻完人嫁車仲覺得自己無錯不停係到評人嫁車市值幾多,市值幾多都好,人地開個合理價就賠啦
好似拍片公審人心口掛個黃字就做乜都岩影衰晒其他黃嘅
一早賠少少錢咪算,p牌撞人要重考架話租車考鐘都唔止2000蚊啦,依家仲要搞到咁大鑊!
2千5都叫屈拿拿聲俾啦 多謝都黎唔切
唔識車唔緊要,又話自己部車貴過人
係咁強調99年s2000
阿火講呢樣野已經出賣左佢唔識車
比你撞到部98年22b,肯定又話人爛鳩車
唔係黃就大撚哂,撞完人掛住個記者證公審人
屌你老母咁同死黑警有咩分別?

黃藍是政見,黑白是良知
傻仔渣住p牌都同人玩
可能本身個p牌仔諗住俾 點知自己有個on9 fd擺佢上枱
係 恩將仇報
軍火佬仲叫人去雲漢街噴油$1200
又話自己揸咗廿年車
條友真係on9,擺低架車係咪唔撚洗時間?
無車用嘅時候仲要自己自費去搭車?係邊條撚樣搞到無車用?
p牌仔叫你賠$2500真係良心價啦大佬
你claim份燕梳墊底都要$5000啦仲要加半年監
人哋見你壓價壓到$1200,咪call白車話頸痛囉,做咗咁耐記者都唔知香港人撞車係咁處理?
唔係話自己黃,攞撚住個鏡頭就要撐你
嘩fb d留言,咩花少少睇唔到,咁舊劏左佢
成班傻閪柒碌唔知頭唔知路係度圍爐肉撚酸到

屌佢老母拍片就啱架拿?2千5俾唔起丫嘛
加監加loading再俾墊底睇下邊個蝕囉
條數咁都唔識計仲話記者喎
俾我有大玩咁撚大添呀
黑記
以前都唔撚信黃既有黑記 真係就係比佢搞撚到全部記者都比人話黑記
隊尾仲惡過人
比我係車主真係等60日同你慢慢玩
2500肯俾你走都唔肯咁on9
真係黑記 屌你老母
真心哩個軍火佬今次真係影衰晒啲記者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞