當屈錢車主XXLEUNG遇上高登軍火佬

439 回覆
3 Like 370 Dislike
下 人地比人撞尾 開2500蚊咁撚合理....
咁都叫屈錢? 你有冇渣過車 噴油幾錢你知唔知
個咩撚野軍火老持撚住自己記者 攞自己專業放人公審 壓人價 冇人屌 反而屌番比人撞果個?
如果係2千5其實都合理價錢
正常出面咁樣噴都千到尾2千蚊
俾多5舊水都好正常
邊有公審,俾人公開討論姐,佢唔播你都無得講啦,再講非法改裝仲玩咁寸,抵俾人放上網架喎
2000蚊算少啦..
千尾手工好差, 噴好小小都過2500 。 人地冇賺添
最串係要話受傷叫白車,P牌唔賠咪報保險搵律師囉。
不過架車咁改,人地保險受唔受姐。
其實唔好7啦 唔好見有大尾翼 鮑魚mk車就一定係改裝野啦 佢呢堆原廠野黎架
咁都唔係公審 你聽下佢d死人語氣 擺到明個p牌係佢個fd啦 個記者幫人出頭啦
你設身處地諗下 如果部心機車比人撞撚完 未計你擺低部車比人搞冇得渣 開2500蚊咁合理既價 點知比人開直播屌鳩你改裝 話你屈錢 屌鳩你 放你上網 睇下你反唔撚反佢枱
花左就係花左 即使1mm定100cm都好 再噴都係同價
未見過撞花人架車仲咁串 以為自己記者大曬
s2000車主未同醫生講撞完心理有陰影 略你一筆已經好好
陸柒捌玖成...
上庭等官判啦,2500可以落樓我切
如果一開頭認衰講聲sor9y 人地點會話要報警call白車丫
扮明唔想賠串柒柒即刻班fd 救, 攪到咁人地當然報警兼整親啦
撞到人唔認衰仲話人老屈佢, 咁樣好肉酸下
唔想賠唔好犯錯囉
s2000喎 唔係車主都有啲心痛
下 隊到人屎忽 仲要直播話鳩人架車
以為自己人氣好就多人盲撐
唔係心口掛個「黃」字就得架喎軍火佬
私恕撚
屌你老母個車主開個價都唔撚合理

唔合理咁低呀屌你老母 開個價已經冇大咬 你條燶閪仲要還$1200?你老母冇錢就搭巴士啦 條軍火狗唔知唔路乜鳩都唔柒識學人做炸兩話人call白車玩野 屌你老母你夾撚埋條燶閪想玩鳩個車主咋?有記者證唔係咁用㗎屌你
真心痴撚線 呢d仆街咪搞到全部記者都比人話黑記囉 攞張記者證幫人出頭
泊車撞到人柒左就認啦
條軍火閪仲要衝出黎柒
唔識車扮識,戇鳩到
反而想知軍火佬揸咩車
等重考啦屌你老母
傻閪,唔撚識保險就收嗲啦
世界就係最多你呢d唔識扮識既柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞