[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(44) 太空回水之sem2繼續鬥請槍!!!!

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
AALH 係咪應該填唔足10個相關嘅course
呢個po都可以有兩隻五毛 cls
咩事
有冇ching有讀過understanding social problem in HK,reflection journal究竟要點寫,science人真係唔知道應該點寫
佢教啲linguistics out晒dated
Comparative literature 係咪得kin wai教 佢教到一舊舊完全唔知佢想點
有分out唔out㗎咩 淨係覺得佢講嘢好1999 講極都講唔到重點
話說佢係咪course coordinator嚟
唔肯定不過好似係 我覺得佢完全係諗到啲咩就打晒落chatbox到 上堂好慢又唔中point
佢條essay題目真係唔知做乜嘢
求有經驗ching指點迷津
我都係報左AOS 我發現我同你個case一樣

我係2月7號佢send左個email過泥話我個status唔係final year study叫我改返 但其實只係我打錯

想問下你最尾點樣改到?想知係唔係同你一樣咁做法
係返Poly Application System度改返will complete this course XXXX....
搵個social problem黎寫 第一段寫intro交代bg 之後搵case study加apply上堂學嗰啲theory去解釋 conclusion諗下有冇theory解釋唔到既嘢/weaknesses
我記得我係改返will complete study before sep 2020

之後再send email同佢講返
多謝ching
我都係
屌希望佢唔係覺得我地打小小野都打錯太弱智唔收

我都send左兩個email
後尾好似都係改返1.5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞