[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(44) 太空回水之sem2繼續鬥請槍!!!!

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
自己勁個科姐係對自己有信心,基本上啲嘢應該會做得好啲 而家呢啲時勢最緊要拎到高分拿拿聲上返u仲好 (個人意見w)
想問有冇year1 sciencegroup可以入下
想問exploring Hong Kong through theme in popular music and film難唔難讀 有無伏?
有少少興趣
原來space有做嘢
唔反了
睇落space個收分可能調低0.2
所以各位太空人加油
一定係IDH 呀ching 我自己上過一次Eric Lai history 覺得佢太嘈 反而IDH Danny 唔錯 同d 內容都易
有冇人可以講下Energy and Environment伏係邊... 見goop啲人講有geog底可以揀下
多野背,workload 多,但比分鬆手
頂 真係頂唔撚順space d安排 tutor同lecture同一個時間上係咩玩法呀大佬
有無人讀過understanding social problems in hk? 覺得點樣?伏唔伏?定係explore hk through films n music易讀d?
讀緊,好伏
唔會話好難
聽下書都Ok
唔會話好難
聽下書都Ok
我都有 不過只係overlap 咗半個鐘
伏科 尤其係CITA 上parttime lecturer 教
亂俾分 無人知做緊咩
課程內容係唔係同讀ls差唔多?
想問exploring Hong Kong through theme in popular music and film難唔難讀 有無伏?
唔難,冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞