行山銀行

906 回覆
715 Like 13 Dislike
Winnie Wing Yiu Chan d兵仔煩唔煩d
呀Wing Yiu咪同嗰6件一樣出名
我就睇下HSBC Confidential啱唔啱用
我division仲就出咗reminder on social media usage, Instagram 出po係on9,自己cap圖篤灰cap埋自己咪一舊樣傻閪,應該至少7件冇bonus收warning就啱

Explanation:
There are 2 Cmb MT 2019:
Both are named Winnie.
we now call them, Hiking Winnie and winnie wingyiu.
網民起底post 了Winnie Wingyiu的次料。
Winnie Wingyiu化名屌你塊面去指正網民錯誤。
並奉上自己batchmate Hiking Winne的真實facebook profile。
可惜人算不如天算,Winnie wingyiu forgot to hide her name, and now whole CMB know she 公開自己batchmate profile anonymously
ok繼續推post喎你地?
睇黎你地成班都好想行山6人組死咁喎

btw見你打字都知你係d bitch黎
d英文咁簡單就咪學人又中又英啦 一睇就覺得你係果d偽abc港女 唔中唔英唔鹹唔淡咁睇見就覺得好礙眼

早知就唔用不推文啦 你地成班winnie chan都係想推post姐

佢就行山行到收左warning跟手仲要post個同名屈人做替死鬼仲要唔比人幫自己澄清 澄清就要比人屈篤灰啦
唔通佢自己唔講你地班winnie chan d朋友會幫佢講?

我開初都係見唔對路先講下野都比你地屈係佢條仔啦
我而家點都屌你地屌到底 你地繼續講我繼續貼又點話?我hate 你個bitch 屌your老母forever又blow我脹?
我會努力喺HSBC Group同現實世界推Winnie Wing Yiu Chan不當使唔用social media的了🥰

借唔借刀,都係有呢幅圖
條傻閪自己同HASE CMB高層解䆁啦
另外你不如講下點解啊行山winnie chan自己可以賤到篤鳩啊stephanie 同肥仔出黎先
你六個人點柒呢一刻都算同一條船嘛?
為左幫自己轉移視線就篤鳩自己同伴出黎
呢個先係最撚賤果個喎 咁樣咪仲自打咀巴
如果要出7封warning咁啊winnie一個人收兩封就差唔多啦
Explanation 段半中英已經傳咗幾日 你笑佢做乜
一有人串wing yiu chan就發癲 發到借刀咁樣
唔係掛
豬隊友係要屌架
冇腦囉cap自己
今日公佈加幾多同派幾多b仔唔知有幾少呢 , 2% 1個月?
點解#729無左嘅?
嘩屌成個po都係social media account得wing yiu 可以鏟,好野

真係想知Winnie Chan Wing Yiu係cap相cap埋自己既柒頭皮定俾做
你用追故模式睇下佢自爆前有幾 mean
佢咩後台
自爆根本傻閪到核爆,同嗰六件一樣,又成班兵幫佢洗地
想六個俾人炒自己易啲上位掛
hsbc group 唔係話要炒3萬幾人咩
炒還炒 加還加 無衝突
已收到消息 有朋友竟然做跑數位 加得1.2% 1個月b仔 做人做狗自已簡啦行山人
係咪以為無人會發現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞