行山銀行

906 回覆
715 Like 13 Dislike
柒到盡頭便是型
咁快靜哂嘅推一推 話俾大家知人治銀行有幾垃圾
蛇王唔係問題
蠢先係
Push
你係winnie chan條仔呀?
你好似先係winnie chan條仔喎…
定係你係肥仔本人?
你條女行山行到出名 開唔開心?
咁又唔好
你見我貼下野佢d fd啊兵啊全部已經發哂癲咁屈
開埋po真係暴動都似
哇你護花護到咁明顯 好難唔引人誤會姐
而家d人咁on9以為換個acct去唱衰人就無人追住黎屌咁撚得閒不如推下d文宣啦咁無聊既post都系到推
星期六,集體反抗,香港人抗疫
https://lih.kg/1879895
我護花?你地護花就真啦
我就係要追住你地d屈鳩人既黎屌啊

好心你地行山行到柒左就咪咁多小動作啦
你地越多小動作我就越想追鳩住你地黎屌
話撚左你地班友越屈我就會繼續貼鳩你winnie chan個靚樣出黎 即管繼續護 我繼續貼

Jeng
你係咪winnie wingyiu條仔姐
好恐怖明明你條女做錯野就系到不停轉移視線 覺得自己係受害人好心你條女累人累物就收斂下仲系到搞咁多小動作真係好女校作風
同埋都唔好再貼人既圖啦 俾人抖下啦乖今日專注做一樣野
星期六,集體反抗,香港人抗疫
https://lih.kg/1879895
行山
我係佢條仔我死全家都得啊

我唔似得你地winnie chan & fds咁淨係識係咁換ac咁狂屈

究竟你地班傻閪盲撐完未?屈完呢樣都屈第二樣
醜唔醜?做得出又唔敢認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞