行山銀行

906 回覆
715 Like 13 Dislike
已fc係staff app
利申行山銀行人
Winnie wing yiu chan?

媽呀好柒呀
元荃古道?
原來係佢篤灰
隻肥仔個ig story隨時都係佢篤灰
認真 個人認為件事同有冇人篤灰無咩關係 搞到咁大係因為外界既人都知咁你po得上ig story仲要效埋public就預左嫁啦ching

反而樓上咁在意邊個篤灰就好可疑
你都on撚鳩 同佢地有親咩你咁幫住條女唔通你又可疑咩
篤灰狗係邊個行業都係過街老鼠啦
只係好奇點解咁肯定係有人篤灰啫講真public哂既野 由外部傳番入內部都好有可能 不過假設性既野就無謂講啦
呢條女好似係同條肥仔同時間入mt
我個人估計係為上位
有冇merek哥嘅消息?作為朋友好擔心佢
行山年年都收成廿個MT 個個都想上位既 俾我都想
我好支持黑警內部有多d篤灰狗
樓上話人篤灰果個可能係真果個winnie chan
下次醒d唔好同肥仔行山咪唔洗收warning letter囉
帶眼識人啦

累人比人起錯底仲大大聲 唔同肥仔去行山咪冇事囉仲咁多嗲
人治銀行
咁係咪以後可以咁玩 俾人周到先收Warning當無嘢?
點解唔推得?
hi winnie chan

你自爆洗鬼人篤你咩
下次記得唔好較public啦
害倒人比人點錯相仲要屈人上位真係黑心到呢
袋穩封warning letter啦
仲掛住上連登
屌你咪撚傻鳩啦 出黎講句話佢係篤灰狗你就咁撚大反應
我係佢就唔會留咁撚多次言係度推po啦
兩個winnie chan 隔空交火
返到公司會唔會臉左左架你哋
另一個Winnie chan為咗澄清唔係自己 嗱嗱聲喺連登篤真嗰個出嚟
你地班行山winnie chan &fds 咪繼續spin走自己累人比人點錯相既事實囉
我會繼續努力貼你個樣出黎

如果我係另一個winnie chan我即刻百病纏身又點話
我就唔講大話既 你地班行山黨自己反省下自己有幾柒先啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞