行山銀行

906 回覆
715 Like 13 Dislike
最多咪warning letter 有咩好怕 轉左工就無人知啦
未來恒生嘅管理人
果然一表人材
因為要留返個位請d識wfh 行山既醒目仔
讀書勁有咩用
識行山嗎
好勁,痕身咁短時間又上熱門
咁先warning letter 輕鳩鬆啦
There was an incident last week that several CMB colleagues were found hiking on a working day while under WFH arrangement. The case is under HR investigation and follow up now.

Just a reminder to everyone the importance of strict adherence to the WFH arrangement with self discipline.

而家所有wfh 的cmb同事每日都要report duties
MT係未來CEO材料wo
上埋蘋果
同中學生記缺點無分別
唔好再推啦,當事人好慘
不過行山銀行又真係幾好笑
除時累撚埋其它公司 D 員工
MT 都咁戇鳩?
定係 RM trainee / Financial Service Trainee咋?
乜9 trainee 都話自己係 MT
我肯定呢度大把人都有偷懶去食件cake買下口罩拍下拖
放心喇唔會炒,請mt要咁多資源點會咁易炒,大家放心推
Cls上埋apple
唔好推啦,人地好慘架
可憐有人日日都要返同ot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞