汽車用品店員,你問我答 (5)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
好細就由佢啦
都勁 好多水漬印
1000蚊樓下預算車cam,唔要大陸貨有咩選擇?
台仔既都執埋
HP 算唔算?
HP 評價點樣
白色車點先keep得白

美光啲產品如何? 我用過好多都覺得唔錯
自己入雪種果d kit 係咪汽車用品鋪就買到
黑色皮座花左
巴打你果度有無產品救
暫無相
有幾劃變左白色但唔深
yes
but i don't have
幾舊水
算係咁, 中等
洗車
之後要用多 d 抗 UV 既野
慢慢你會慣
咪整算
清,個水撥行過某啲位唧唧聲兼有呢啲痕可以點搞,謝謝
去油膜
換水撥
I'm held up in a traffic jam right now in queens road central. There's always fairly heavy traffic here but last Saturday the traffic was unusually light. Nonetheless I'm gonna leave home early next time hoping to avoid the traffic. By the way I'm in the mood for a swim. My brother said "I'm not really in the mood to go swimming" so I reckon I'm gonna go swimming myself.
想問下啲打蠟海棉用咩洗
係咪一定要用果隻清潔液?
p牌出車應該買啲咩放係架車度
內籠有咩野清潔劑好介紹?
抺中間mon 錶版, 錶台,應該係膠黎, 皮櫈但中間係猄皮
你好呀,我最近係你度買左autotoll 張貼紙
但同我之前係油站買既款係一樣
入面冇寫冇寫送半年,要點搞架?
試下洗潔精
你登記開左佢就會送架啦
tissue
車 cam
usb 充電器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞