[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (68) 知屬性的卯月

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

巴打爆fd

但我見得一個
btw
我應該刷5 6定上去?

你add friend 嘅request都會計埋

我清左啦,咁我應該刷邊關

要打到29關先有勇玉

我卡左係12到,佢要a型,我一隻都無
btw 忍玉關係邊

試下瘋狂友抽,總會有嘅

屌佢老母又撚係咁
棄一排冷靜下
得閒會上下水

好似我咁儲石最好,而家終於350石

忍唔到,見到岩心地/有機會就去馬

屌佢老母又撚係咁
棄一排冷靜下
得閒會上下水

忍唔到,見到岩心水/有機會就去馬

屌佢老母又撚係咁
棄一排冷靜下
得閒會上下水

呢個pool有愛就去馬,得3隻限,有2隻勁角
42355458 求各大佬carry
終佐 限四 限柱
望係聽日完之前打哂卯月

麻煩有無巴打幫幫手
掛終佐 / 限四既加一加上面
差兩場27同一場29就打哂卯月
係咪要root左既bluestack先得

yes,我上面唔記得邊版post咗條link
btw我之前上官網down已經係root咗,而家唔知

屌佢老母又撚係咁
棄一排冷靜下
得閒會上下水

到而家為止都冇邊個pool吸引到我抽

裝唔到個root explorer
搵緊其他相同app代替

搵緊其他相同app代替

data/data/http://jp.co.crooz.android.AppNarutoDash
搵share_prefs 左click一下佢左邊個文件夾 係下面按刪除
我搵到share_prefs
係要成個刪曬佢定刪入面其中某d?
因為我唔係用root explorer
所以唔知邊個係佢左邊個文件夾

巴打爆fd

但我見得一個
btw
我應該刷5 6定上去?

你add friend 嘅request都會計埋

我清左啦,咁我應該刷邊關

要打到29關先有勇玉

我卡左係12到,佢要a型,我一隻都無
btw 忍玉關係邊

忍玉關係好似知屬果關咁
每隻屬都有,但其他屬要等佢開,唔係長註關

屌佢老母又撚係咁
棄一排冷靜下
得閒會上下水

如果係限嗚媽我估秘巴會抽下

搵緊其他相同app代替

data/data/[url]http://jp.co.crooz.android.AppNarutoDash[/url]
搵share_prefs 左click一下佢左邊個文件夾 係下面按刪除

成個delete就得
我下次改一改個post頭,好似唔夠清晰

屌佢老母又撚係咁
棄一排冷靜下
得閒會上下水

諗都唔使諗即刻all in
不過嚟緊第一至三名pool應該會抽一下,3隻都冇

搵緊其他相同app代替

data/data/[url]http://jp.co.crooz.android.AppNarutoDash[/url]

成個delete就得
我下次改一改個post頭,好似唔夠清晰

刷緊了

屌佢老母又撚係咁
棄一排冷靜下
得閒會上下水

諗都唔使諗即刻all in
不過嚟緊第一至三名pool應該會抽一下,3隻都冇

一下中2隻
想問下鹿丸個關係咩玩法 打又打唔死 之後又無啦啦自己走佬

打你隊野既最高傷害
然後根據傷害排名
無人理谷rk 等刷路人好友

打你隊野既最高傷害
然後根據傷害排名

但我個d多數技都係扣唔到佢血 用fd最多都係帶土扣十萬

打你隊野既最高傷害
然後根據傷害排名

但我個d多數技都係扣唔到佢血 用fd最多都係帶土扣十萬

我用辣鳴開技先打得痛
但聽講情人節大波田打好痛 但我冇
得浴雛
刷左3個ac
1個得帶土
1個得35鳴
1個有35鳴+6道鳴
玩邊個好
刷左3個ac
1個得帶土
1個得35鳴
1個有35鳴+6道鳴
玩邊個好

中間呢個唔使理啦,兩個嚟講帶土比較好,不過都係建議你刷35鳴+帶土
刷左3個ac
1個得帶土
1個得35鳴
1個有35鳴+6道鳴
玩邊個好

中間呢個唔使理啦,兩個嚟講帶土比較好,不過都係建議你刷35鳴+帶土

岩岩刷左個ac係2隻帶土
定都係35鳴+帶土好d?
有無掛終佐既巴打比我加一加
差場29
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞