[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (68) 知屬性的卯月

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
岩岩用ios刷
原來改名佢講野前係咁篤抽卡個欄都可以skip教學
係咪我old news左

post頭一早有,如果唔係點一分鐘一次首抽

但我用緊ios呀嘛

全部機都一樣
如無意外就係android兩週年嘅限鳥

屌你仲要衰到剩係唔同咗個站姿 啲構圖同舊卡一鳩樣 技一重複招 技二就整個奮起buff回血坑狀態又一張新卡

數字遊戲

三張知屬

隻game個屬性系統咁on9不如以後剩出知屬算啦 新限同舊限既定位就好似以前既限同普通5星定位一樣 仲比啲垃圾卡人抽做乜鳩 限都成三四十隻 仲多過以前既5星卡 屌你留意到自來也仲要衰到剩係加咗啲火

成個月知屬
為咗谷pvp真係無所不用其極

已經諗住skip pvp上次打到咁得張5星卷 打百幾場比多十幾廿張3,4星都孤寒 利申自從上次pvp就半棄狀態 幾次rank都無打

pvp正常人都應該已經冇乜興趣,隻100鳴冇想像中咁勁,抽下卡好過
情人田係咪要井野先大力,冇嘅話打幾多一下?

無試過,應該少好多 你用我果隻井野啦
Id:55434557

thx bro
但我兩隻都冇

屌你仲要衰到剩係唔同咗個站姿 啲構圖同舊卡一鳩樣 技一重複招 技二就整個奮起buff回血坑狀態又一張新卡

數字遊戲

三張知屬

呢3隻唔會課抽
岩岩用ios刷

但我用緊ios呀嘛

全部機都一樣

Ios搵唔到免費既root explorer
聽朝起身用電腦刷算

數字遊戲

三張知屬

呢3隻唔會課抽

聽講呢3隻都係有聲35cost
btw想知好耐,mryeah究竟鍾意咩角色
岩岩用ios刷

但我用緊ios呀嘛

全部機都一樣

聽朝起身用電腦刷算

ios冇root機,得jailbreak先快刷
所以電腦一定係最快
岩岩用ios刷

但我用緊ios呀嘛

全部機都一樣

聽朝起身用電腦刷算

ios冇root機,得jailbreak先有快刷
所以電腦一定係最快

0 point

第5個先係(忍XXX)
覺醒,強化 就會有忍XXX,新acc就難d儲
打任快好多

咁我咪上唔到隻35嗚

快手升哂兩隻上80 靠好友過卯月拎玉
我今晚要再刷帶土同35鳴
刷到仲要 聽日完卯月之前都唔知打唔打得哂d玉
卯月係咁刷d強力好友就夠過

巴打有無id add 我打唔到卯月a
有冇人有情人大波田借黎用下呀

js巴打成點

js巴打成點

執左隻街大波,5億,但想再打,有冇大波田呀?

0 point

第5個先係(忍XXX)
打任快好多

咁我咪上唔到隻35嗚

你擺低id

js巴打成點

茅呀,我都淨係打得兩億幾

我屌你老味唔好咁虐待我啦 全四星咪算囉

js巴打成點

用我果隻 ID: 55434557
之前果2位巴打如果要用井野再同我講啦
好想去終谷跳崖

我屌你老味唔好咁虐待我啦 全四星咪算囉

好想去終谷跳崖

第幾隻
好想去終谷跳崖

第幾隻

第3隻
2/3 機會都唔中,兩隻都好想要
好想去終谷跳崖

第幾隻

第3隻
2/3 機會都唔中,兩隻都好想要

終谷出重複真係慘過食屎,仲要彈幅圖出嚟
不過都好過我單抽入終谷出舊斑

js巴打成點

0 point

第5個先係(忍XXX)
打任快好多

咁我咪上唔到隻35嗚

你擺低id

js巴打成點

Added thx

js巴打成點

Added thx

我個名有JS兩個字

數字遊戲

三張知屬

呢3隻唔會課抽

聽講呢3隻都係有聲35cost
btw想知好耐,mryeah究竟鍾意咩角色

秘巴,其實我鐘意忍者卡通,角色ga話,主角隻隻like
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞