[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (68) 知屬性的卯月

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

0 point

0 point

呢個係event point,忍幣先係正常point
btw新手巴打們有野問盡量group埋一次過問,逐條答好易洗版
開左之後係咪唔洗再抽限定POOL?
抽返新手30石POOL?

新手pool係垃圾

唔洗理呢個POOL?

yes

0 point

第5個先係(忍XXX)
覺醒,強化 就會有忍XXX,新acc就難d儲
打任快好多
開左之後係咪唔洗再抽限定POOL?
抽返新手30石POOL?

新手pool係垃圾

唔洗理呢個POOL?

yes

下個post 加句 唔好抽新手pool
其實極易中伏,好似第一個pool就係

0 point

第5個先係(忍XXX)
打任快好多

咁我咪上唔到隻35嗚

0 point

第5個先係(忍XXX)
打任快好多

咁我咪上唔到隻35嗚

快手升哂兩隻上80 靠好友過卯月拎玉
我今晚要再刷帶土同35鳴
刷到仲要 聽日完卯月之前都唔知打唔打得哂d玉
卯月係咁刷d強力好友就夠過
target 帶土/仙鳴嘅話今次應該易中過之後放題,理論上
如無意外就係android兩週年嘅限鳥

屌你仲要衰到剩係唔同咗個站姿 啲構圖同舊卡一鳩樣 技一重複招 技二就整個奮起buff回血坑狀態又一張新卡

屌你仲要衰到剩係唔同咗個站姿 啲構圖同舊卡一鳩樣 技一重複招 技二就整個奮起buff回血坑狀態又一張新卡

數字遊戲

數字遊戲

又三忍

數字遊戲

又三忍

之前講過有綱手搜索任,睇嚟就係match返兩週年

數字遊戲

三張知屬

有無巴打可以借隻情人節大波田黎用

巴打隊野點砌
我有0忍大波田

其實無砌過
自己用情人節大波田同井野拉隊友透佐
上完buff 再用井野debuff完
大波田已經一下過億

冇情人節并野

巴打有情人節大波田? 井野我可以借比你
Id: 55434557

已加

已加

數字遊戲

三張知屬

隻game個屬性系統咁on9不如以後剩出知屬算啦 新限同舊限既定位就好似以前既限同普通5星定位一樣 仲比啲垃圾卡人抽做乜鳩 限都成三四十隻 仲多過以前既5星卡 屌你留意到自來也仲要衰到剩係加咗啲火
岩岩用ios刷
原來改名佢講野前係咁篤抽卡個欄都可以skip教學
係咪我old news左
情人田係咪要井野先大力,冇嘅話打幾多一下?
岩岩用ios刷

post頭一早有,如果唔係點一分鐘一次首抽

數字遊戲

三張知屬

隻game個屬性系統咁on9不如以後剩出知屬算啦 新限同舊限既定位就好似以前既限同普通5星定位一樣 仲比啲垃圾卡人抽做乜鳩 限都成三四十隻 仲多過以前既5星卡 屌你留意到自來也仲要衰到剩係加咗啲火

成個月知屬
為咗谷pvp真係無所不用其極
情人田係咪要井野先大力,冇嘅話打幾多一下?

無試過,應該少好多 你用我果隻井野啦
Id:55434557

數字遊戲

三張知屬

成個月知屬
為咗谷pvp真係無所不用其極

已經諗住skip pvp上次打到咁得張5星卷 打百幾場比多十幾廿張3,4星都孤寒 利申自從上次pvp就半棄狀態 幾次rank都無打
岩岩用ios刷

post頭一早有,如果唔係點一分鐘一次首抽

但我用緊ios呀嘛
有冇人有情人大波田借黎用下呀

數字遊戲

三張知屬

綱手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞