[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (68) 知屬性的卯月

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
每次刷都要等佢更新好煩

唔使架,睇post頭啦
1分鐘1次
上次後悔食左隻帶土,今次又抽返2隻返黎,total抽過8隻,同我好Friend

mr yeah係咪小凜,帶土咁鍾意你
每次刷都要等佢更新好煩

唔使架,睇post頭啦
1分鐘1次

我係做唔到呢步 入到data 無野

data/data/jp.co.crooz.android.AppNarutoDash
搵share_prefs 左click一下佢左邊個文件夾 係下面按刪除
帶土buff咁少

咁撚屈仲想點 係啲人投票剩投啲本身已經屈機既嘢

個buff好正常,要怪嘅就只可以怪玩家on9,投曬啲勁限
每次刷都要等佢更新好煩

唔使架,睇post頭啦
1分鐘1次

我係做唔到呢步 入到data 無野

data/data/[url]http://jp.co.crooz.android.AppNarutoDash[/url]
搵share_prefs 左click一下佢左邊個文件夾 係下面按刪除

試下裝呢個
https://www.gdaily.org/21/bluestacks-full-root-offline
中得帶土一隻
換左銀忍具比帶土

打多幾多,諗緊換唔換,想留札26號換35卡

冇試刀 只係見帶土冇乜追加type忍具咪換

多20% skill damage 50%Hp

帶土6星減傷又少左,又加攻又快左,玩晒
帶土buff咁少

咁撚屈仲想點 係啲人投票剩投啲本身已經屈機既嘢

個buff好正常,要怪嘅就只可以怪玩家on9,投曬啲勁限

失晒平衡

屌你老母
上次後悔食左隻帶土,今次又抽返2隻返黎,total抽過8隻,同我好Friend

第一個10連中35嗚,第二個十連2隻帶土加6道嗚,抽新限唔會有呢d機會

第一個10連中35嗚,第二個十連2隻帶土加6道嗚,抽新限唔會有呢d機會

不要再說了
屌你老母,六道鳴buff得嗰少少
我想問其實個個係咪root browser, root explorer 要比錢

不要再說了

sorry bro

凜條臭西唔係鍾意卡卡西架咩
btw有冇人睇緊雞寶
我想問其實個個係咪root browser, root explorer 要比錢

上網down咪得,唔怪得之話搵唔到data

使乜咁煩 引繼走個ac未得囉
屌你老母,六道鳴buff得嗰少少

打得廿萬

凜條臭西唔係鍾意卡卡西架咩

帶土—>凜—>卡卡西—>帶土
我刷一次真係一分鐘都唔使 係打引繼碼煩d 基本上同比無限石你抽冇分別 想當年我重玩龍火佐時期 未有送五十石比新手時 我都三限開局

我舛左 root explorer 都係冇SHARE_PREFS... 得LIB 但入邊得1個FILE...

我舛左 root explorer 都係冇SHARE_PREFS... 得LIB 但入邊得1個FILE...

咁用上面引繼個方法,用電話引走唔要嘅ac,電腦嘅ac就會洗走,好似係
半藏都要人打1000萬 真係巴閉
睇怕嚟緊嘅限係呢三隻,唔使再估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞