[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (68) 知屬性的卯月

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
好撚悶呀。。。d 角色又廢,專武又冇用,又冇特效,搵鬼打。。

34倍就黎刷完 幾時先出返玉/曜日兩倍
冇馬騮冇書冇青蛙冇蛇冇技券 好多上世紀既野仲未升

羽田巴係咪慣左咩都升爆佢
我猿王/書/藍水晶/5-6星經驗書都扔左好撚多

5星最少要上80lv
4星就有用/特效先升

我都升左一大堆垃圾上100, 不過而家冇用啦,舊角唔會有特效

係 我都懶得升

係呢隻game先可以玩法咁單調 舊角咁唔平衡 廢極都唔係差200倍吓嘛 完全無出場機會

其實呢隻game如果平衡做得好d係可以好襟玩..

我而家兩邊一齊玩 我自己都係鍾意呢邊個玩法多d

不過平衡黎講真係個邊做得好太多
有冇巴打test下齊忍具6道斑幾傷?

我副裝咁擺
上左絕望先打得40萬

依家多數為左招技2先擺佢入隊
新手一問巴打們
卯月21關點S過關
次次冇死人咁過關都係C級左右
新手一問巴打們
卯月21關點S過關
次次冇死人咁過關都係C級左右

助人揀限帶土
自己搵隻高攻既keep住出技
帶土就儲氣
打到評分有B之後
就用帶土一下秒左佢

我副裝咁擺
上左絕望先打得40萬

宜家技1都可以閃光都ok呀

我副裝咁擺
上左絕望先打得40萬

閃光控場

5星最少要上80lv
4星就有用/特效先升

我都升左一大堆垃圾上100, 不過而家冇用啦,舊角唔會有特效

係 我都懶得升

係呢隻game先可以玩法咁單調 舊角咁唔平衡 廢極都唔係差200倍吓嘛 完全無出場機會

其實呢隻game如果平衡做得好d係可以好襟玩..

我而家兩邊一齊玩 我自己都係鍾意呢邊個玩法多d

不過平衡黎講真係個邊做得好太多

整個投票出嚟,然後全部人投返曬最勁嗰批
根本有心要改嘅,又使乜搞呢啲投票,學下其他game咁大buff下就已經搞掂
好撚悶呀。。。d 角色又廢,專武又冇用,又冇特效,搵鬼打。。

5星最少要上80lv
4星就有用/特效先升

要用幾多猿王

我副裝咁擺
上左絕望先打得40萬

閃光控場

pvp可能有用嘅,用嚟cancel行動
大激鬥任務條件咁濕鳩
又160cm以下又A型血

我副裝咁擺
上左絕望先打得40萬

40萬好多架喇
大激鬥任務條件咁濕鳩

嘥氣,靠朋友
大激鬥任務條件咁濕鳩

嘥氣,靠朋友

自己冇呢d卡
大激鬥任務條件咁濕鳩

嘥氣,靠朋友

自己冇呢d卡

我反而一直抽唔到限但抽到呢D角 諗住仲唔輪到我發圍 點知最後都係睇助人
大激鬥任務條件咁濕鳩

嘥氣,靠朋友

自己冇呢d卡

我反而一直抽唔到限但抽到呢D角 諗住仲唔輪到我發圍 點知最後都係睇助人

大激鬥隻肥仔咁難跌既, 打左58場, 中間開左至少30場雙倍先齊

而家打返pt收集個活動, 冇最大特效角真係唔想刷, 淨係換哂啲石,卷同埋麵
大激鬥任務條件咁濕鳩

嘥氣,靠朋友

自己冇呢d卡

大激鬥隻肥仔咁難跌既, 打左58場, 中間開左至少30場雙倍先齊

而家打返pt收集個活動, 冇最大特效角真係唔想刷, 淨係換哂啲石,卷同埋麵

今次d石好少pt就換到 換得好快
雖然少
今日clear一次曜日又有兩石
今日clear一次曜日又有兩石

忍飯好似冇咩用
忍飯好似冇咩用

忍飯+回查=PVP極速起手?
忍飯好似冇咩用

講起pvp都冇咩隱
又係刷關
忍飯好似冇咩用

講起pvp都冇咩隱
又係刷關

呢樣真,完勝=連贏3場,刷到嘔
忍飯好似冇咩用

講起pvp都冇咩隱
又係刷關

呢樣真,完勝=連贏3場,刷到嘔

更西ge刷分
岩岩諗到樣野..如果成隊四隻都係仙人兜pvp會點?
岩岩諗到樣野..如果成隊四隻都係仙人兜pvp會點?

會俾人屌打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞