[PS4]人中之龍7 光與闇的去向 集中討論(3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
攻擊力
加新幹線大站落去:青森、金澤、新潟、岡山、熊本
第九章個石尾田好難打 有冇ching有辦法
日二代中国仔好搞笑
個格都係好人格唔係支那格
汽水機買野飲 加防
唔知你咩職咩rank
射擊類技好似好d
keep 住回血就得
最好偶像加血 裝普攻回mp 再幫人補血
冇用咩,後期有招火刀打單體唔錯喎
難波就後期好少用
繪梨基本上用都冇用過
繪理好高攻 佢做發卡勁過紗紗
綜合能力就係抄p5
我轉佢做大姐頭 紗榮子發牌
惡魔都好勁
6MP 全體
我無買呀 都爆左機搞到唔想買了
如果有個超難迷宮就可能 但好似無咩打
經營又上到1後無咩突破除左收300萬
通常玩到第幾期就上到排名1
如果你每次都向上到 佢都夾硬迫你向個期最後一下先會達成尼克個條件
no.1就唔同 無限時
但你玩到上20內 股東戰你基本都識玩
咁20內就最好留d 錢 一來一回買賣公司推高營利 我幾次就升到no1

股東戰開頭好玩 但有左個固定班底基本都唔使變
即係20內開始開完股東就賣一間公司再買?
同埋洗唔洗買最平果嗰?
經營
一個夠做就唔洗用晒3個員工 糧多自然收入少咗
強化完紅條 都可以經營 收入高咗 但無講影響乜

關懷好撚貴 搶錢

戰鬥
每個職業解到專用極技就算轉職都會留技、隻繪梨招縫影係好好輸出 之後轉偶像就又打得又補得

勇者係補得 但Mp需求好大 等於偶像補2次
持久戰一定輸蝕
今集個標題實在改得太好
喊左
睇你資金
你手頭上既鋪 第一項升爆既話 佢既賺錢能力就係盡頭
其他3項係俾你補返員工不足既能力 唔一定升 有閒錢先

佢咪有時會話而家興咩
你有錢就睇下有無員工fit 到 ok 就買 賺佢個一水
廣告一定要落 如果你開晒咁多公司位一定無蝕

買公司都要睇佢維護費 我個時買左間800萬 佢先賺2千幾 扣返得千幾 根本唔值
仲有關懷
唔使次次用 開會前用就得.我試過其實無咩分別對跑數個時
只會向開會個時有影響
依家排17,資金大約接近3億,冇乜點買多過500萬公司,依家一期營業好難上到排名,要開完股東會先得
咁你就要買新公司推高佢 我個時都係慢慢1名1名咁上
因為有d 公司真係好難滿足到
爭鋼鐵三明治人就齊圖鑑 撞黎撞去得普通同遠古
我勇者 黑警 同偶像

好易比人秒 等陣試下先 thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞