[PS4]人中之龍7 光與闇的去向 集中討論(3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
你意思係sr級員工???
我而家最勁得r卡要升到排50我覺得冇可能好少少既都有可能達標掛
咁即係就咁打都會過?有冇話呢段時期最好買邊間搵最多錢?
早期
1. 周圍行, 見到有一曡銀紙logo嘅npc就同佢講野挖角, 跟住會係見工list度見到佢 會有r, sr, ssr ...我淨係記得中華街有個廚師係sr, 不過你要買個便當畀佢....
2. 做支線, 有幾個支線任做完, 支線角色會成為員工出現係見工list....
for example 證照學校 豬狩先生 SR, 城市清潔機 SR

後期
1. 去到蒼天FUCK可以搵幾個NPC挖角, 都係SSR級數
2. 解溝女任務, 解完啲女會成為員工, SSR級
好既,thx
30幾lv打真島真係完全唔撚夠打您地幾多lv打?
刷鬥技場啦
50~
屌 唔怪得啦 打極都打唔撚贏 順便刷下職都好 春日衛星 召雷 韓仔開鎗 小紗大姊頭 應該幾好刷
我45lv配兩個偶像全體補
無野搞錯左

https://youtu.be/vtepBCbAHcA
玩殘棋 跟住佢捉就得 開始果陣熄左梅棋會多一百分
捉完十鋪應該夠換十隻
仲唔夠就死刷啦
春日話驚打死桐生 桐生笑左下 我都笑左出聲
呀......
早幾日見到新春優惠...
諗住今日入點買番之前集數......
啱啱開機發現優惠完左
https://youtu.be/o4K5qtznQno
呢個劇情預告依家睇返都劇透得幾嚴重吓
人地剪trailer佢剪trailer 佢剪尾part
俾我感覺係呢代轉變太大
Sega自己都無信心叫人買
所以show曬最精彩個啲位+桐生出嚟吸引人
去左大坂點番橫濱
搵到,原來係去車站
唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞