[PS4]人中之龍7 光與闇的去向 集中討論(3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=OgVVR2o7F4Q

點睇
雖然今次玩落唔錯,但真係有唔少野要改善
桐生驚水攻同唔打女人
直接拎d水攻技係咁灌落去就死啦
我覺得主支線都係
同伴參與度可以再高d
例如扮bb個度咪紗榮子笑鳩佢地變態之後激嬲左人先開打會好睇好多
戰鬥就要改企位問題唔好成日打完會番轉頭搞琴拉長左條戰線
同埋真係極技佢唔好整cg
反而好爽手咁出個極字然後5-10秒內直接好似普通技咁放出黎但華麗好多會好好多
如果有成隊人合體技就好.變左可以砌好多唔同組合
仲有好似P5咁 低好多lv 敵人直接唔load 戰鬥就咁秒就會爽d.經營mode 可以再多d 事件 同埋如果自己買左既鋪平時都可以有d 連動(唔使錢,有特別event)
都會好好多 起碼有感覺到自己係老細

極技整cg 我先有心機一個職升多過一個角色
如果嫌長佢可以向option turn off 演出
sm 女招回血 好頂癮
佢cg睇過就好多時想skip
如果唔係cg個演出可以keep係5-10秒內完
個戰鬥會爽快d同埋玩家唔會想skip
佢講嘅嘢我都大致認同嘅
不過佢rank到呢隻game只係好過人中6少少就有啲誇張啦
打真島完全搞唔掂,一下秒偶像,冇得全體補血
再多兩Round春日KO埋
入去前又唔記得Save,要坐的士果度由頭嚟過,即刻冇晒心機繼續玩落去
有無飲野?
經營mode唔難玩但好長
我玩到第五章就玩完了 仲諗住推到唔比推要玩主線
點知十一點幾玩到而家就rank1
一路用佢有得買嘅人就夠
都係好簡單咁強化同儲下錢
然後咁上下換過間搵多d嘅不動產
打股東大會有張R卡超勁係個醜女嚟 打到爆都係用佢
so far今集都好滿意 不過本身係RPG fans
冇飲,冇預佢秒殺咁誇張
最慘係要load save由頭嚟過,而唔係回復再繼續打真島
同埋要比幾百萬回復真係唔值
存晒d錢入atm咪得
發卡員個原始武器向邊架? 有無人改到最勁? 有無附加效果?
我淨係得賭場10期幣換個副牌
換到了 原來都係賭場個塔羅牌
不過好似無鬼牌咁好用
好快同好爽 睇住d數字係咁跳
第九章鳩玩玩到21期都上第一了
多謝哂
就係為左睇佢超必啲CG先有動力升職RANK
其實冇分別....
入左去近江總部係冇得SAVE
個競技場作用跟本係比你用黎打真島
打爆個競技場就夠LV架LA
比佢有得SAVE 唔夠打就唔夠打啦 仲要一下秒
係撚咁入都無用 刷Lv啦
佢根本唔知, 佢只係成日發夢覺得件事好似係咁樣, 但知道無可能係咁 (實際原來真係咁)
籌款靚妹個任要去醫院
上網睇要飛的去
但我上的士又見唔到
點算好
下 真島同冴島佢地會打女人既咩?
有一百萬係身未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞