[PS4]人中之龍7 光與闇的去向 集中討論(3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
你睇圖鑑
定係叫蝙蝠男
反正係公園附近固定出
想問下d點解d 絆 卡住係個0到 有個鎖上唔到去?
Btw 試打街上d黑道 打到半死之後吹雞 輪迴即到永遠
逼我死
絆BAR去到滿左
要去生存者酒吧觸發絆劇情先可以繼續升級
我想問下點解隻人中之龍7唔係全畫面既
有咩理由新作都唔係全畫面
而係有2個黑邊
自己去ps4設定度較
thank q我心唸點解其他game都係全
得呢隻係一半..原來要set返
我覺得最後大佬唔勁好正常
人地又唔係咩黑道,又唔會打慣架,身體仲要長期弱(雖然做左手術)
反而依種設定先真實wo,剩係識call人同埋用普攻

同埋之前連打咁多場仲要打隻咁勁既
一陣真係玩死左要重頭玩過都幾係野
發現由打塔到最後完哂要用2個鐘多少少
成班老主角點會咁易比係打死
桐生活躍時期阿一重坐緊
桐生由1995年開始坐,坐個陣個朵頂多只係響在"會殺黑道大佬既黑道"
阿一由2000年開始坐

之後,桐生2005年放監,只係活躍左2-3年,個朵最響都係個段時間,之後幾年都係過住D出去幫拖打人一身之後就番屋企玩細蚊既生活。

阿一2019先放監,出黎東城會已經收左皮,然後未打聽到D咩就比人扔左去橫濱,唔識桐生都合理。

真島冇坐過,而且相比起桐生,佢一直係出名 暴力,喜怒無常,神神化化,重要獨眼
同我影嘅一樣
特首
劣化mario kart
咁快又有1.05更新
有個任係同個女鬼約會
其實之前喺game佢地有無遇過?
同埋之後有無後續?
覺得個任幾悽美
請問大阪鬥技場點入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞