[PS4]人中之龍7 光與闇的去向 集中討論(3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我都覺得朝氣好難升 可以睇打工任既挑戰 有D解左會升朝氣 個度有寫達成後會加咩能力

我係爆左機先由7升到10 儲相應類別既武器 宴會對話 街頭對話 指名哂所有風俗店女女
同埋刷左好耐蒼天堀捏捏XX同異人町捏捏大叔
要用幾多錢 爆左機後升會舒服D

我冇換過書 唔知一本書加幾多 執罐好辛苦 我寧願不停換地圖刷捏捏
其實隻game你唔越級打既難度唔高
基本上你主角有勇者的執著 同隊有補血 帶足夠既水就夠爆機+最終塔
當然你想有效率d就最好有齊水火雷打斬射全部攻擊屬性
我自己中間轉過大姊頭同公關拎招連射同倒冰
最後都係用返燒餅 因為佢其他職個樣真係好怪

有時間就學埋占卜招雷+公關招冰
無就公關招冰 再睇樣揀啦
我就完全無用過小遊戲換書同刷捏捏
探索 戰鬥 ~80% 經營100%
小遊戲SKIP哂就全滿左
比較晒時間既係用指定職業打300個人
想問下大家打真島既時候大約係幾多lv 而真島大約幾多lv
其實佢個lv係咪假 點解可以50lv打15lv既怪開技打都唔可以一下死
絆低既話 佢吸經驗會少好多
絆1lv應該得0.5倍經
想請問過左第5章
點樣搵番一番菓業
謝謝
地圖左面中間
酒吧附近
謝謝
謝謝你
有抗性
發牌員
我LV52/53搞店 個陣武器差唔多都升盡
解哂搵貓,尋人,影河童都未到幹部英雄
係咪要去刷怪?
做挑戰
開個地圖出黎,撳三角形,有曬所有店鋪地址
防具係咪用龍系列最好?
同之前d集數有關係?我完全冇玩過前作
其實冇咩關係.....
舊作人物都係過場出現.....
我都係冇玩之前集數第一次玩....
我都無玩過
但都覺得好玩
我琴晚開始玩 話咁快就卡關了 想問下第四定第五章 要入星龍會佢叫我上齊裝先好入去唔好睇小星龍會 明明三個人都上齊裝佢都唔比我入去
全隊
想問中國佬定位係咩 好似入唔到隊咁
有勇者 餅女發牌 紗榮補 加韓仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞