買左盒包裝有d奇怪ge口罩

1535 回覆
306 Like 37 Dislike
有冇巴打知嚟隻work唔work?
無spec 睇唔到喔

如果呢個website 講既喺堅,咁就應該有用

https://strongonlinestore.com/products/strong-procedure-masks-yellow

The STRONG Procedure Mask's multiple layer construction ensures that the outer layer of our mask is protective while the inner layer is still smooth and comfortable. These masks have high filtration--their PFE Rating exceeds 99% and their BFE Rating exceeds 99%. The nosepiece is contoured and adjustable.

Size(s): BX/50, CS/6

SMP-5302
呢隻有無獨立包裝
頂 係啊
今日用哂d舊口罩
一開盒 發現個接兩個向上 兩個向下...
點帶先啱啊 誠哥
條鐘線兩邊都唔太明顯
兩邊真身
圖二係向內
好明顯下
望唔望撚到掛耳個接口係圖2
姐係圖2係貼實個嘴
有鐵絲就係上

真係MASK都要人教, 平時鞋帶係咪老母幫你打結

我想問下我係咪買到假囗罩
有冇人買過台灣既中衛?入得過?
我都買左中間果隻,見到佢有寫BFE
如果資料屬實應該ok
香港公司但係佢係大陸製
我都想知中衛醫療口罩係咪入得過?
我都買左依隻
唔係好識驗都做左少少測試

首先依隻口罩係防到水既
剪開黎睇佢都有分三層,厚薄上感覺唔到有咩問題

有冇高手幫下眼
千祈唔好買救救 マスク
被日本人踢爆咗係強國山寨廠造,環境超惡劣

https://kireikami.com/kyukyumask/
月頭係台灣買左 用緊! 個盒寫住由美國 Nelson 實驗室進行 BFE 測試 >95% 咁上下 !
我見佢話醫療口罩就買左
我覺得個口罩比平時用開係藥房買個d厚好多

訂左呢2隻 有冇人知掂唔掂?
搭單問兩隻都係50 蚊有冇話邊個好啲
中間個個寫住Kimberly-Clark會唔會係第二個牌子?
睇 #333
60裝嗰隻係大陸做,惠康有賣。
重用咪帶埋啲病毒返屋企囉
係 呢款睇摺痕係圖1向內
我用緊嗰款接耳明顯嗰面係向外
同睇到鐵線位易分d係向外
好似唔同款接耳位都有唔同
可洗重用綿質嗰隻既話無效嫁 養菌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞