我想講 哈里王子你真係好勇敢

207 回覆
695 Like 46 Dislike
幾千萬美金,又要買大屋,又要比保安費,出入又私人飛機,仲有個細ge要養,唔好好打理好快用曬
脫離皇室之後繼續用皇室生活standard?
咁我哋呢d蟻民係咪要切腹自盡
佢真係幾勇敢
反而佢個仔大個左會嬲死佢哋
咁樣就無左個皇室身份 同one piece一撚樣
比我就梗係唔會啦
不過王子呢三十幾年黎洗慣嘆慣唔知會唔會適應到呢?
一個就嚟36歲嘅人決定由lv80 王室降grade 到20lv 平民一定有所覺悟吧
大家幫手宣傳下,ig,fb,tg,Twitter 同你身邊既朋友。

澳洲戰線,重開!!
https://lih.kg/1833006

北京2022年冬奧會企業贊助商不應享有稅收優惠
27 號到期,
https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again

新白宮聯署:計劃香港雙普選
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hong-kong-universal-suffrage-plan

加入工會
https://www.facebook.com/國際聯署簽名師工會-102713011251265/
怕乜啊 英國皇室有英國國民養
就算脫離英國皇室英國豬都一樣照科水
佢自己出黎講唔想冇左hrh title
係逼不得已 i.e. 個黑女人
勇咩敢 擺明想食兩家茶禮
點知阿嫲嬲到唔比做王子

而且佢個仔本身都唔係王子
哈里屬於君主第三代 而且係次子
佢個仔係第四代 跟規矩係無資格成為王室成員
所以係無任何王室頭銜 唔可以叫王子

除非等到查理斯做皇帝 個仔先可以叫王子
不過個仔下一代都係無王室頭銜
依家要等到哈里死左 先有個公爵做下
本來封HRH就係為左哈里下一代,算係事頭婆比兩公婆ge結婚禮物之一
樓主本來想吹風潤個黑女人蝕左
根本成件事就係黑女人要harry搬走
仲有成班人正皮
俾啲獨立思考啦各位
其實女皇真係好錫哈里
女王老實講算係咁,Prince Andrew又醜聞,哈利又處事唔成熟。威廉細個都講過大個想改革王室之類,大個結婚做人老豆就明白做王室貴族,享有榮華富貴之餘,就要付出自己少少私隱,帶仔女出黎同大家say hi,大眾睇得好開心自然就繼續擁護君主立憲制度
男人為女人付出唔出奇,反而係女人先咁睇重(雖然口中淨係話最緊要係有上進心就得)
其他野唔知,不過肯肯定 Meghan 好享受做名人
想好似Kardashian咁出名,幾時拍真人show?
翻頭嫁都著白色婚紗
我想知道比左Trevor同Cory幾多掩口費?都唔好講Meghan兩公婆了,淨係呢兩條友出書都fat fat
想睇

實比左啦 唔知係咪同呀爸傾唔點數 ,比佢唱
我相信屋企人係錫Meghan,不過Meghan太無良心啦,結婚果陣女家淨係請阿媽,Meghan有個uncle曾經幫過Meghan去阿根廷美國大使館做intern,Meghan都無請佢。
唔知係咪想強調自己黑人血統所以淨係帶阿媽出黎,又請黑人主教佈道。依家就成日放料扮victim但個樣又好enjoy。
佢條女洗腳唔抹腳,去個trip好似幾日都買成廿萬衫,要洗晒都好快。
想知Meghan幾時同Cory攤牌係咪有段時間一腳踏兩船?
同你老闆個仔去做接待處一樣
有咩事發生咗
你上次同上上上司都搞唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞