我想講 哈里王子你真係好勇敢

207 回覆
695 Like 46 Dislike
中國只有一個,海峽兩岸是一體的,我始終為自己是一個中國人而感到驕傲。
心諗:屌,早知唔嫁比佢,當初就係貪佢係皇室+有錢
我唔明點解咁多人屌佢老婆

哈里由細到大都咁不羈架啦
佢唔係自己選擇做明星,佢個身份係與生俱來,被迫接受世人既目光
想擺脫呢啲枷鎖都係正常,到依家又穩定左(大哥有仔有女),自己都唔會做皇帝 基本上無乜家族責任,做返自己有乜問題

呢件事我淨係睇到自由真係無價
點解d人會覺得佢無錢
一定勁多人approach佢出書做宣傳
仲要食哂英美兩邊
不嬲外國好興celebrates reality shows
因為佢老婆破格囉
做左好多人做唔到/唔敢既野
走得太前
哈里真係比佢老母影響得好深
唔退出歸隱遲早
哈里王子娘親已經好破格
free hong kong
中咩伏, 佢退出王室無問過條女咩
比隻力架更G
sad but true
不過呢D洗慣大左既人真係敗晒都唔出奇
請保安都幾百萬一年啦
拉垃圾po
條女本身都搵唔少
有人會認為最愛既人係最重要
毒撚就會覺得福利係最重要
點解塊地佢既唔係要交稅反而係收稅 定係你指皇室俾左佢既地佢唔自住可以收返正苦"租"
呢個就真係視乎D地仲係咪歸佢 暫時未有白紙黑字講明
其實最多人屌係佢地當初唔同皇室傾就自己ig宣佈唔撈
再加上佢地完全唔尊重皇室同英女王
喂你俾下面做下樣,俾少許薄面你個93歲同99歲既great grandparents
佢地擺得幾耐姐,帶個仔去同老人家過一年聖誕好難咩?
揀人地結婚個日宣布自己大肚;揀人地生日前一日ig宣布唔撈
講到好浪漫同live your own life
真係只係顧自己,完全無視後果,唔去諗諗點處理做最理想大家好下台
幼稚同中二病到極點
Diana本身出身好接近平民
同埋Prince Charles係好仆街
有documentary講佢地舉行夢幻緍禮嗰時
Prince Charles同佢講有第3者同唔愛佢
比著正常人都唔會忍
而家係又無江山,又無美人
Sorry手殘負評錯
叻仔呀鋪定路
原本我都係咁諗

但而家佢都仲係靠王室養

你睇多少少新聞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞