我想講 哈里王子你真係好勇敢

207 回覆
695 Like 46 Dislike
我唔會咁做
玩大咗冇阿嫲照住
佢有撚江山咩
連仔女都無Prince Princess頭銜啦
職業由女王孫兒變成王儲兒子
好似佢地英國本身住個度會留俾佢地,但係要還返之前用左好多錢裝修既錢,因為阿嫲話係納税人既錢

琴日哈利自己話sad,but sees no other options.聽得出佢地都知自己玩大左,因為佢地想留住個HRH,但唔要錢,不過阿嫲嬲到要連根拔起,唔比佢地用理室個名去再做任何野
想知係啲皇室活動仲見唔見到佢同力架?
條女dum撚哂心口
臭閪表示:
無收入姐 仲有成2億港紙
再做生意無難度喇
應該唔會再見到
大家幫手宣傳下,ig,fb,tg,Twitter 同你身邊既朋友。

北京2022年冬奧會企業贊助商不應享有稅收優惠
27 號又到期, 仲差約 17028
https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again

新白宮聯署:計劃香港雙普選
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hong-kong-universal-suffrage-plan

加入工會
https://www.facebook.com/國際聯署簽名師工會-102713011251265/
每個月收租 之後仲有日常維修要比錢
皇室通常每代都有一個正常 一個唔正常
佢地又想享受美國既自由生活 又想留住HRH You cannot have the best of both worlds
係囉
老豆繼續比錢佢洗
幾千萬身家叫冇錢
做王室又唔係真係收到好多錢
又冇實權
又冇王位
又要俾人指指點點
不如自己出去搞生意好過
得返幾億港紙
死窮撚
咪係
老竇一年淨係俾嗰550萬英磅佢洗
首先要嘔返幾百萬英鎊既屋企裝修費!
佢老婆咁識享受人生, 唔會住平民區, 住apartment, 見大場面D衣裝要專人設計, 唔會求其H&M卦?
戴妃D身家, 一半要分比威廉王子,
佢同老婆D皇冠/古董, 如果係女皇/戴妃贈送, 而又拎去拍賣, 實比全英國人罵死!
仲要係為件豬扒
真係愛呀哈里
個老婆係子瑜女神級件事會浪漫感動啲
查理斯就慘 等左大半世人都仲係皇儲 反而哈里咁樣仲好
裝個修都無左三百啦
佢洗得幾耐
計落都係好過許晉亨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞