我想講 哈里王子你真係好勇敢

207 回覆
695 Like 46 Dislike
George VI vs Edward VIII
Elizabeth II vs Margaret
William vs Henry

不過單嘢啲陰謀論講到今日
查理斯嗰代係點?
查理斯、安德魯王子 vs 安妮公主、愛德華王子?

佢真係做到脫離皇室自己養自己
我會好欣賞佢
但係依家

Meghan同前夫結左婚兩年就離婚

一年後同前男友一齊左兩年分手
Meghan好友Serena Williams仲爆響口話Meghan同Harry係響16年5月果陣識,比皇子撬牆腳算唔算人生成就?

唔知Harry會唔會破解Meghan個兩年魔咒呢?
死廢老又攪鳩D後生仔
Edward VIII搞到咁大壇野退位都仲係王室養,仲有王室保安同頭銜

哈利應該諗唔到後果咁嚴重
公開場合唔可以自己閂車門係保安問題
保鏢會視察環境安全先閂門
有咩事都可以即刻上返車
佢自己閂,無事由自可
出事賴邊個?抵佢比人屌

吓吓出戴妃咭同種族牌
點都會有失效嘅一日
因為人地無響IG出post殺個措手不及,同埋退位之後都有做公務
比著凱蒂自己閂門 你估英媒會點講 英媒不嬲都唔鍾意梅根架啦
CLS
首先Kate唔會犯呢種低級錯誤囉,Kate同William一齊左8年先結婚,結左婚成10年啦。

狗仔隊係呢幾年開始收斂,之前對Kate都好唔客氣,影走光相、等裸照、成個相機隊埋Kate塊面影、未嫁果陣話Kate係Waity-Katie。
一個連生仔都懶神秘玩鳩班傳媒
咁你知唔知點解淨屌Meghan?
屋逾大,整咪逾貴唔通逾平呀
仲要係舊樓,呢樣整完到果樣壞

真係好假ge女人,已經拖住兩隻狗湊住一個B仲要對住鏡頭笑?係咪自己叫狗仔隊黎影相?
Meghan你見唔見到條帶跌左落黎?你個仔渣曬拳頭個身歪曬好似好辛苦咁?由得個幾個月大BB兩隻腳fing fing咁,無錢買BB車咩?
屌,本身睇呢張相已經覺得奇怪,扮狗仔隊偷拍,但又望哂鏡頭笑,咩住個b又冇啦啦好狼狽地拖住兩隻狗,好似特登做比人睇自己生活得簡單偷快,隻力架願意捱唔貪錢咁
其實好多英國本地人好憎Megan
嫁入皇室就預左要做皇室應該做既野,唔係話自己想做乜就做乜,要入鄉隨俗。
個身份係與生俱來所以冇得改,一世都要係咁。唔係到自己話事。
完全正確
係條女叫佢離開皇室
好似話條女可能睇得太多童話公主果類故事,以為做皇妃好好,點知入到皇室原來好多束縛,跟著後悔,想做番個普通人。
三十幾歲人仲要嫁第二次啦,仲細咩
唔計佢老婆,人地都幾千萬美金資產架
唔貪戀皇室名位就真心嘅
但我覺得多少與當年戴妃之死
埋下佢心入面對皇室嘅憎恨有關。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞